Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectcoach

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Venlo

Gilde International (onderdeel van Gilde Opleidingen) is op zoek naar een Projectcoach . Heb jij hier ervaring in en wil je deze kennis graag overbrengen aan onze studenten? Deze vacature is ook te combineren met de vacature van Docent Nederlands voor 0,2 FTE binnen Gilde International!

Wat ga je doen als Projectcoach bij Gilde International?

Als Projectcoach help je studenten invulling te geven aan de diverse projecten die zij uitvoeren. Je begeleidt de studenten in hun proces en kan het onderwijs wendbaar inrichten op hun behoeften. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken op de Laaghuissingel 4 in Venlo.

Waar kom je te werken?

Gilde International (onderdeel van Gilde Opleidingen) gaat komend schooljaar haar tweede schooljaar in. Binnen Gilde International worden studenten in een internationale context opgeleid tot internationaal georiënteerde grensverleggers. Dit doen zij in het eerste studiejaar vanuit samenwerking tussen de vier uitstroomrichtingen die binnen de opleiding worden aangeboden: Assistant-manager International Trade, International Hospitality Manager, International Retail Manager en International Supply Chain Manager. Vanaf het tweede studiejaar kunnen de studenten een definitieve uitstroomrichting kiezen waar zij zichzelf op verder zullen specialiseren.

Binnen Gilde International werken de studenten zelfsturend aan projecten waarmee zij impact maken op hun omgeving en eigen ontwikkeling. Dit gebeurt vanuit een projectmatige aanpak waarbij er veel ruimte is voor de studenten om zelf de context te bepalen en waarin de verschillende uitstroomrichtingen samen komen. Het taalonderwijs binnen Gilde International wordt zoveel mogelijk geïntegreerd in de projecten aangeboden. Dit vraagt zowel iets van de studenten, maar ook van de docenten.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met ervaring in projectonderwijs. Je bent een coach die de inbreng van de studenten op waarde weet te schatten en kan goed verschillende zaken samenpakken. Je gaat hierbij op zoek naar manieren om de inbreng van de studenten een plek te geven binnen het onderwijs en kunt de individuele groei van studenten in kaart brengen. Verder kun je je goed aanpassen aan de situaties die zich voordoen en help je mee aan het ontwikkelen van onderwijs dat past bij Gilde International.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod


In eerste instantie betreft het een functie voor 0,4 fte voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo minimaal €2961,- en maximaal €4429,-. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao. Deze functie is ook te combineren met andere vacatures die we momenteel aanbieden binnen Gilde International.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Frank van den Ende via 06-55 88 78 31. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Demi Burm, Recruiter, via 06-18 07 69 89.

Reageer!


Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 3 juli 2022 te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Gesprekken


De gesprekken vinden plaats op 11 of 13 juli in de ochtend.