Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectcoach Gilde International

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieomschrijving

Gilde International (onderdeel van Gilde Opleidingen) is op zoek naar een Projectcoach . Heb jij ervaring met projectmatig werken (binnen het onderwijs) en krijg je energie van het begeleiden en coachen van onze studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Gilde International (onderdeel van Gilde Opleidingen) gaat komend schooljaar haar derde schooljaar in. Binnen Gilde International worden studenten in een internationale context opgeleid tot internationaal georiënteerde grensverleggers. Dit doen zij in het eerste studiejaar vanuit samenwerking tussen de vier uitstroomrichtingen die binnen de opleiding worden aangeboden: Assistant-manager International Trade, International Hospitality Manager, International Retail Manager en International Supply Chain Manager. Vanaf het tweede studiejaar kunnen de studenten een definitieve uitstroomrichting kiezen waar zij zichzelf op verder zullen specialiseren.

Binnen Gilde International werken de studenten zelfsturend aan projecten waarmee zij impact maken op hun omgeving en eigen ontwikkeling. Dit gebeurt vanuit een projectmatige aanpak waarbij er veel ruimte is voor de studenten om zelf de context te bepalen en waarin de verschillende uitstroomrichtingen samen komen. Het taalonderwijs binnen Gilde International wordt zoveel mogelijk geïntegreerd in de projecten aangeboden. Dit vraagt zowel iets van de studenten, maar ook van de docenten.

Wat ga je doen als Projectcoach bij Gilde International?

Als Projectcoach help je studenten invulling te geven aan de diverse projecten die zij uitvoeren. Je begeleidt de studenten in hun proces en kan het onderwijs wendbaar inrichten op hun behoeften. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt te werken op de Laaghuissingel 4 in Venlo.

Vereisten

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met ervaring in projectonderwijs. Je bent een coach die de inbreng van de studenten op waarde weet te schatten en kan goed verschillende zaken samenpakken. Je gaat hierbij op zoek naar manieren om de inbreng van de studenten een plek te geven binnen het onderwijs en kunt de individuele groei van studenten in kaart brengen. Verder kun je je goed aanpassen aan de situaties die zich voordoen en help je mee aan het ontwikkelen van onderwijs dat past bij Gilde International. Je begeleidt studenten bij hun stages en daarbij zoeken we een collega flexibel is en graag mee gaat op reis met de studenten (binnen Europa).

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod


In eerste instantie betreft het een functie voor 0,6 fte, in eerste instantie voor één jaar met de intentie deze te verlengen. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo minimaal €3.086,- en maximaal €4.615,-. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Daarnaast bieden we mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Inge Koppers-Lommen, teammanager, via 06 10 02 09 97. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.

Reageer!


Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 20 juni 2023 te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Gesprekken


De gesprekken vinden plaats op vrijdag 23 juni 2023.


Venlo, Limburg, NederlandCluster Health & HospitalitySolliciteren