Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bakker - operator productie

Werkgever:Goedhart
Plaats:Sevenum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bakker - operator productie







Locatie Provincie Aantal uren Vakgebied Startdatum Contactpersoon
Goedhart Sevenum
Limburg
33.6 uren p/wk
Productie
Per direct
Leon van Wijlick
Solliciteren >

Operator productie – een echte bakker, maar dan anders

Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk voel je je een echte bakker. En dat is logisch, want je bakt de lekkerste vlaaien en taarten en je noemt met gemak 25 vlaaisoorten op. De Vlaaien lopen soepel over de band vandaag. Kun je mooi alvast een paar zakken grondstoffen ophalen met de elektrische pompwagen. Staan die alvast klaar voor de volgende ploeg.

Wat ga je doen?

  • Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.
  • Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch.
  • Samen met 6 andere bakkers vorm je een team.
  • Aan het begin van het bakproces zorg je voor het deeg. Alle ingrediënten die je nodig hebt, voor bijvoorbeeld rijstevlaai, worden samengevoegd in een grote kuip. Jij controleert. Heeft het water bijvoorbeeld de juiste temperatuur? En je voegt zelf nog wat broodnodige hulpstoffen toe. Check even of het deeg er goed uitziet.
  • Is het deeg gekneed, dan worden de vlaaien gemaakt op onze moderne productielijn. Al deze vlaaien gaan de rijskast in, waar het een half uur de tijd krijgt om te rijzen tot een mooie vlaai En dat hele proces houd je nauwlettend in de gaten om storingen te voorkomen. Storingen leggen namelijk het hele proces stil en dat wil je niet, in het ergste geval mislukt je vlaai en dat is voor jou als bakker echt afschuwelijk!
  • Machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd. Van de vloer mag je niet eten, maar aan jouw lijn zou het kunnen.

Over Goedhart Sevenum

Het geheim van een lekkere vlaai? Vlaaienbakker Joan Wanten moet er even over denken. ‘Genoeg water’, besluit hij dan. ‘Dat zorgt voor die lekkere krokante vlaaibodem.’ In Sevenum bakken ze wel zestig verschillende soorten. Hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarponeevlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai.

Wie aan vlaai denkt, denkt aan Limburg. Toch was het een Amsterdammer die de vlaai landelijk bekend heeft gemaakt. ‘Maar wel een met een Limburgse vrouw’, vertelt bakkerijmanager Leon van Wijlick. De Amsterdammer kreeg het lumineuze idee om vlaaien uit Limburg te ‘exporteren’ naar het noorden van het land. Het was het begin van een vruchtbare samenwerking met de zwagers Hay van Enkevort en Joep Peters en hun bakkerijtje in Sevenum. Het idee groeide uit tot Multivlaai. ‘Best een bijzonder verhaal eigenlijk, als je er zo bij stilstaat’, vindt Van Wijlick.

Wie zoeken we?

Een kruising tussen een vlaaibakker en een operator, en niet zomaar eentje.

Je hebt ervaring opgedaan in een ambachtelijke of (semi-)industriële bakkerij en wilt wel aan de slag bij de grootste vlaaibakkerij van Nederland. Het kan ook zijn dat je geen bakkerijervaring hebt, maar wél ervaring hebt als operator in de food.

Daarbij:
  • Is een mbo4-diploma mooi, maar het denkniveau is een must.
  • Is kennis van HACCP en voedselveiligheid handig.
  • Raak je niet in paniek als je door storingen het werk van twee bakkers moet overnemen en even flink door moet pakken.
  • Begint er nou iets te haperen aan je machine? Better safe than sorry, je seint meteen je teamleider in.
  • Los je kleine storingen zelf op, maar je bent een bakker, geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op.
Wat krijg je van ons?

Een baan bij de grootste vlaaibakkerij van Nederland. Je werkt in een 4-ploegendienst en voel je vrijer dan in een baan van 09.00 tot 17.00 uur. Je werkt van 06.00-14.00 van 14.00-22.00 of van 22.00-06.00. Werken in een industriële bakkerij betekent dat je de ruimte hebt om je kont te keren, dat het werk gestructureerd verloopt en je vaak meer rust ervaart dan in een kleine bakkerij. Het is ook wel heel erg lekker dat vlaai niet alleen ’s nachts, maar ook overdag gebakken wordt, dan hoef je niet iedere nacht zo vroeg je bed uit.

Verder kan je van ons verwachten:
  • Een prima salaris en aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao.
  • Verloning per periode van 4 weken.
  • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met je collega´s af en toe in een andere setting bij kunt praten. Via de actieve personeelsvereniging worden er dan ook regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd.
  • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren >
AAN INTERMEDIAIRs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar l.vanwijlick@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier.We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.