Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Hulpmonteur

Werkgever:Goedhart
Plaats:Sevenum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hulpmonteur







Locatie Provincie Aantal uren Vakgebied Startdatum Contactpersoon
Goedhart Sevenum
Limburg
4-8 uren p/wk
Techniek
Per direct
Leon van Wijlick
Solliciteren >

HÉ TECHNEUT, JIJ BENT BROODNODIG!

Mede dankzij jou staan onze bakkerijproducten op tafel bij 8 van de 10 Nederlanders.

ZONDER JOU GEEN VLAAI EN BROOD OP DE PLANK. LETTERLIJK.

Elke dag rollen er 800.000 bakkerijproducten uit de onze bakkerijen. Hiermee bevoorraden we 900 winkels om zo niet alleen brood, maar ook gebak op de plank te brengen bij 6,2 miljoen huishoudens. Dus waarschijnlijk ook op jouw broodplank.

Met dit soort aantallen snap jij als aanstormend technisch talent dat onze machines altijd moeten blijven draaien. Want stilstaan en geen vlaaien produceren, is geen optie. Dat geldt zeker ook voor de moderne machines die het ambachtelijke productieproces in onze, volledig geautomatiseerde, industriële bakkerij in Sevenum uitvoeren.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een weekendhulp voor op zaterdag. In deze parttime functie ondersteun je de technische dienst met het uitvoeren van onderhoud aan de productielijnen of machines, zodat deze optimaal kunnen presteren. Hiertoe voer je zelfstandig lichte werkzaamheden uit en assisteer je bij omvangrijkere werkzaamheden.

Werkzaamheden zijn onder andere:

  • Montage of demontage van onderdelen
  • Vervangen en/of instellen van onderdelen
  • Smeren en oliën van installaties
  • Assisteren bij deepcleaning en total clean outs
Over Goedhart Sevenum

Het geheim van een lekkere vlaai? Vlaaienbakker Joan Wanten moet er even over denken. ‘Genoeg water’, besluit hij dan. ‘Dat zorgt voor die lekkere krokante vlaaibodem.’ In Sevenum bakken ze wel zestig verschillende soorten. Hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarponeevlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai.

Wie aan vlaai denkt, denkt aan Limburg. Toch was het een Amsterdammer die de vlaai landelijk bekend heeft gemaakt. ‘Maar wel een met een Limburgse vrouw’, vertelt bakkerijmanager Leon van Wijlick. De Amsterdammer kreeg het lumineuze idee om vlaaien uit Limburg te ‘exporteren’ naar het noorden van het land. Het was het begin van een vruchtbare samenwerking met de zwagers Hay van Enkevort en Joep Peters en hun bakkerijtje in Sevenum. Het idee groeide uit tot Multivlaai. ‘Best een bijzonder verhaal eigenlijk, als je er zo bij stilstaat’, vindt Van Wijlick.

Wie zoeken we?

Ben jij 18 jaar of ouder, volg je een technische opleiding (bijvoorbeeld mechatronica) én ben je woonachtig in de buurt van onze vestiging in Sevenum? Dan is dit je kans om relevante werkervaring in een gevarieerde technische omgeving op te doen! Je denkt in kansen en mogelijkheden, werkt samen en op creatieve wijze en hebt respect voor ons ambacht en jouw collega’s.

Wat krijg je van ons?

Jouw functie is ingedeeld in schaal 3 van de cao voor het Bakkersbedrijf. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en werkervaring.

Verder kan je van ons verwachten:

  • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
  • Mogelijkheid deelname collectieve verzekering, waaronder zorgverzekering.
  • Een prettige werksfeer binnen een professioneel bedrijf.
  • Als je ons een leuk bedrijf vindt en je hebt laten zien dat je concrete resultaten hebt bereikt, zullen we je stimuleren om door te groeien en je verder te ontwikkelen.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren >
AAN INTERMEDIAIRs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar l.vanwijlick@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier.We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.