Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Calculator / Sales Support

Werkgever:GTL Europe
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

CALCULATOR / SALES SUPPORT (FULLTIME)

GTL Europe

GTL Europe ontwerpt, ontwikkelt en bouwt omvangrijke turnkey projecten ten behoeve van de champignonteelt en de bijbehorende composteringsbranche. De wereldwijde consumptie van champignons groeit sterk en zal de komende jaren zelfs versnellen vanwege de vele mogelijkheden van de champignon als vleesvanger en superfood. De teelt van champignons is volledig duurzaam zonder onze natuurlijke bronnen te belasten of uit te putten. GTL is trots om deel uit te mogen maken van deze duurzame en sterk groeiende sector. Het productenpakket van GTL bestaat uit constructies, installaties, machines, oogstsystemen en besturingssystemen. De klanten van GTL Europe bevinden zich wereldwijd. In de markt heeft GTL een leidende positie, verkregen door voorop te lopen in innovatie en door producten te leveren van de hoogste kwaliteit. Klanten waarderen ons vanwege onze passie en inzet voor zowel de klant alsmede voor de gehele sector. Betrokkenheid, vertrouwen en respect zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

De functie:

Doel van de functie is het volledig ondersteunen van onze verkoop buitendienst bij het maken en uitwerken van projectcalculaties en het opstellen van offertes. Je hebt een belangrijke rol binnen de organisatie en overlegt regelmatig met de afdelingen productie, engineering en projectleiding. Je werkt binnen het verkoopteam dat bestaat uit 6 medewerkers. Belangrijkste werkzaamheden:

  • opstellen van complete projectcalculatie (gebouw, technische installatie, machines) met ons calculatie programma;
  • opstellen en uitwerken van offertes;
  • opvragen van offertes bij leveranciers;
  • overdragen van verkochte projecten aan de afdeling projectbureau;
  • optimaliseren van processen op de afdeling verkoop (denk aan: standaardisering offertes, productieontwikkeling);
  • onderhouden en verbeteren van het calculatieprogramma;

Indien je beschikt over 3D-tekenvaardigheden, dan kan het opstellen van primaire verkooptekeningen ook tot jouw functie behoren.

Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onderstaand profiel:

  • afgeronde hbo-opleiding (technische / bouwkundige richting) of vergelijkbaar niveau door werkervaring;
  • enige werkervaring als calculator, werkvoorbereider of projectleider in een technische projectorganisatie;
  • goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en proactief;
  • affiniteit met technische en agrarische sector (ervaring in champignonteelt is een grote pre).

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een no nonsens bedrijf waarin een familiecultuur heerst en er korte lijnen zijn. Je maakt deel uit van een informeel team waar gezelligheid erg belangrijk wordt gevonden. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf zijn een mooie aanvulling.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren! Mail je cv met motivatie naar vacature@gtl-europe.nl t.a.v. Johan Houben. Voor meer informatie kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of contact opnemen met Johan via 077 396 7777

*Werving n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.