Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verkoopadviseur Venlo & Roermond

Werkgever:Hekkert autogroep
Plaats:Venlo

Hekkert Autogroep is een van de toonaangevende autodealers in Limburg. Bij Hekkert Autogroep stellen meer dan 140 medewerkers iedere dag alles in het werk om Limburg mobiel te houden. Wij zijn dealer voor de merken Ford, Hyundai en Opel en naast de dealervestigingen door de gehele provincie voeren wij een bedrijfswagen en occasioncenter in Heerlen. Voor onze vestigingen in Venlo en Roermond zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en gedreven verkoopadviseur. Als verkoopadviseur adviseer je klanten over de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto van de merken Hyundai en Opel en ben je verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces. Je benadert klanten vriendelijk en beleefd en je weet de behoefte van de klant juist te peilen. Bij het uitbrengen van offertes en het afsluiten van koopovereenkomsten ga je zeer nauwkeurig te werk. Daarnaast leg je alle relevante klantgegevens vast in het CRM pakket en handel je het vervolgtraject af tot en met de aflevering. Je streeft naar volledig tevreden en enthousiaste klanten die graag bij Hekkert Autogroep terugkeren voor onderhoud of een volgende aankoop.

Kom je werken bij Hekkert Autogroep, dan kom je terecht in een team van collega’s die naast hard werken ook voor een leuke sfeer zorgen!

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding en hebt een sterk commerciële instelling.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring bij een autodealerbedrijf en hebt affiniteit met auto’s en autotechniek. Het is geen bezwaar als je geen relevante werkervaring in deze branche hebt. We komen toch graag met je in contact.
  • Je gaat met gemak om met automatisering en beschikt over de vaardigheid om duidelijk te communiceren met klanten en collega’s.
  • Je bent je bewust van het feit dat je enthousiaste klanten krijgt door het tonen van uitstekend gastheerschap en betrokkenheid.
  • Je werkt graag in teamverband.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche.
  • Onderdeel zijn van een dynamisch team in een prettige en informele werksfeer.
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen.
  • Een uitstekende cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goede pensioenregeling ondergebracht bij PMT metaaltechniek.

Stuur je motivatiebrief en cv naar vacatures@hekkertautogroep.nl en we nemen snel contact met je op!