Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectleider Sterk Techniek Onderwijs

Werkgever:Het Bouwens
Plaats:Panningen

Wij zoeken

Word jij onze projectleider STO? Dan ben je een enthousiasmerende, ondernemende en verbindende persoonlijkheid die knopen kan doorhakken en in staat is een visie te ontwikkelen voor de lange(re) termijn. Je onderschrijft de doelen van STO en weet de in gang gezette ontwikkelingen te borgen en verder uit te bouwen.

Een facilitator en verbinder in het techniekonderwijs in de regio Panningen- Venray-Horst. Door samenwerking en partnerschap te bevorderen, is het streven ernaar om het techniekonderwijs toegankelijker, relevanter en aantrekkelijker te maken voor leerlingen in deze subregio.
Regiocoördinator is degene die in samenspraak met directies van de scholen en eventueel betrokkenen docenten het regioplan vertaalt in een activiteitenplan voor de subregio vanuit een breed perspectief. Daarbij gaat het niet alleen om de harde techniek in vmbo en vso, het gaat ook om de samenwerking met primair onderwijs, met mbo en bedrijfsleven, techniek en technologie in de onderbouw en in andere profielen.
De regio coördinator stimuleert het denken en acteren vanuit het belang van de regio in plaats van het belang van de individuele scholen.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en beheren van alle STO activiteiten binnen de toegewezen subregio en zorgt voor een effectieve communicatie en samenwerking tussen verschillende scholen, afdelingen en teams.
Je optimaliseert processen en procedures om de operationele efficiëntie te verbeteren. Daarnaast beheer je de budgetten en kosten in overeenstemming met de STO doelstellingen. Je identificeert kansen voor groei en ontwikkeling binnen de regio en het implementeren van strategieën om deze te realiseren en houd je je bezig met het adviseren en coachen van docenten/teams om optimale prestaties te behalen. Medeverantwoordelijk voor het volgen en bijsturen van de inhoudelijke en financiële voortgang van de regio als geheel

Je rapporteert aan het programmamanagement over de voortgang, resultaten en uitdagingen binnen de subregio.

Het betreft een vacature voor 0,4 fte en is onderverdeeld in:
Regiocoördinator STO voor de regio Panningen – Venray – Horst, scholen Het Bouwens van der Boijecollege, Raayland College, Dendron College en Yuverta)

Wij vragen

Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting van techniek of projectmanagement.
Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met projectmanagement en het coördineren van complexe projecten, bij voorkeur binnen het onderwijs of de technieksector.
Je hebt kennis en affiniteit met het onderwijs- en bedrijfsleven in de regio en je hebt het vermogen om effectieve samenwerkingsverbanden op te bouwen en te onderhouden.

De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing: sterke communicator, zelfstandig werkend, hoge mate van verantwoordelijkheid.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Het Bouwens

Het Bouwens van der Boijecollege verzorgt onderwijs aan ruim 1.400 leerlingen van vmbo-basis tot en met gymnasium en ligt in de gemeente Peel en Maas.

Vol gedrevenheid wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van leerlingen, waarbij we de buitenwereld naar binnen halen en zelf naar buiten gaan. Naast het verzorgen van goed onderwijs zijn we ook een ontmoetingsplek voor leerlingen en medewerkers. Het Bouwens ziet zichzelf als een schakel tussen het gezin en de maatschappij. Zo bieden we een actieve leeromgeving waarin leerlingen zich voorbereiden op hun toekomst.

Meer informatie over Het Bouwens

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”.
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Valerie Jacobs (Programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Limburg), via e-mail v.jacobs@stichtinglvo.nl