Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Manager

Werkgever:Hoera Kindercentra
Plaats:Panningen

Manager worden bij een professionele, dynamische organisatie, waar je écht van betekenis kunt zijn voor collega’s, kinderen en ouders. Wordt deze baan jouw hoeramomentje?


Hoera is werkzaam in de gemeentes Leudal, Peel en Maas, Nederweert en Weert. Als manager werk je zelfstandig op een of enkele locaties in ons werkgebied. Samen zoeken we naar de meest passende locatie(s) en een optimale verdeling. Op dit moment zoeken we een manager voor de regio Peel en Maas.

Je bent als manager verantwoordelijk voor de (bedrijfs-)processen op de locatie(s) én voor het borgen van de pedagogische kwaliteit. Je zorgt voor het aansturen en coachen van je team(s) en zet medewerkers daarbij graag in hun kracht.

Je geeft leiding aan de assistent-leidinggevende en/ of een BSO-coördinator van de locatie(s), die vooral zorgen voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Je werkt aan het realiseren van de doelen van de locatie(s), die je toetst aan het beleid en de koers van Hoera. Je houdt daarbij rekening met de lokale situatie en met maatschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast onderhoud je contacten met de scholen, verenigingen en andere partners.

De visie en uitgangspunten van Hoera zijn je kader. Je bent een ambassadeur voor de organisatie en je zorgt ervoor dat kinderen, ouders en collega’s elke dag met vertrouwen en plezier naar Hoera komen.

Krijg jij energie als je dit leest?

Dan wordt dit voor jou misschien een hoera- momentje om te koesteren.

Heb jij een HBO(+) werk- en denkniveau? En ben je flexibel beschikbaar?

Weet je mensen te enthousiasmeren en lever je graag een bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang? Dan spreken we jou graag!

Welke hoeramomentjes bieden wij?

  • Werken in een organisatie met een open, positieve sfeer en met moderne locaties
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen (scholing)
  • Werken voor een kwaliteitsmerk in de kinderopvang
  • Werken vanuit visie op de ontwikkeling van kinderen, ondersteund door mooie methodes
  • Fijne, professionele collega’s om hoeramomentjes mee te vieren
  • Een dynamische, uitdagende functie
  • Inschaling volgens cao kinderopvang, tussen schaal 9 en 11, afhankelijk van je ervaring
  • Startdatum in overleg
  • Uren in overleg, deels thuiswerken is mogelijk.

Word jij blij van deze vacature?

Reageer dan via de sollicitatiebutton op onze website www.hoerakindercentra.nl Je kunt je sollicitatie motiveren met een brief maar het mag ook op een andere, creatieve, manier.

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met: Rudie Peeters, bestuurder Hoera, T: 06 – 47165558