Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiair Keuken

Werkgever:Hotel De Bovenste Molen
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stagiair Keuken

uur per week

Vacature Stagiair Keuken

Gaat je hart sneller kloppen van pure en eerlijke producten? Breng je gasten graag in extase met de lekkerste gerechten? Dan is de vacature voor Stagiair Keuken bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo écht iets voor jou!

De baan

Bij Bilderberg hebben we een reputatie hoog te houden. Culinaire prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Werken in een Bilderberg-keuken betekent werken in een topkeuken. De druk is hoog, het resultaat perfect. Alles staat in het teken van de lekkerste (lokale) producten, de hoogste kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen. Dat geldt zowel voor het restaurant, als voor banqueting, catering en roomservice. Bij Bilderberg werk je met de beste chefs van Nederland.

De afdeling

Onze hotels behoren tot de beste in Nederland en zijn uitermate geschikt als leerplaats. Klinkende namen in de Nederlandse hotellerie hebben bij ons het vak geleerd. Tijdens je stagejaar bij ons krijg je alle aspecten van de keuken te zien. Onder leiding van een leermeester werk je in de keuken of in de bediening van een topbedrijf. Wij bieden voldoende ruimte om aan te geven waar jouw interesses liggen en helpen je graag om je daarin verder te specialiseren.

Wie zoeken we voor de vacature van Stagiair Keuken?

De vacature van Stagiair Keuken bij Bilderberg is een creatieve functie die hartstocht en inzet vergt. We zoeken creatieve leerlingen met gastvrijheid in het bloed!

Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden:

– Ben je 2e of 3e jaars student op het MBO? JA/NEe
– Wil je dat je volgende leerbedrijf een zaak met naam is? JA/NEe
– Heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan? JA/NEe
– Ben je creatief en visueel ingesteld? JA/NEe
– Hou je van teamwork? JA/NEe
– Ben je toe aan de ultieme uitdaging? JA/NEe
– Wil je werken voor een Chef met lef? JA/NEe
– Is koken je allergrootste passie? JA/NEe
– Kun je goed onder druk presteren? JA/NEe
– Ben je niet vies van hard werken? JA/NEe
– Wil je met de beste koks van Nederland werken? JA/NEe
– Breng je graag eigen ideeën in? JA/NEe
– Gaat je hart sneller kloppen van échte producten? JA/NEe
– Denk je weleens na over ‘andere’ eetconcepten? JA/NEe

Heb je de meeste vragen met Ja beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je stage met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van Stagiair Keuken bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een prima stagevergoeding
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • Een fijne werkplek met vriendelijke collega’s op één van de mooiste locaties van Nederland

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Stagiair Keuken bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »