Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator Logistiek

Werkgever:Hotraco Group BV
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Door de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een:

Coördinator Logistiek

In de functie van Coördinator zorg jij voor een optimale voorraadbeheer, de orderplanning en het efficiënt distribueren naar de eindklant. Je coördineert in deze functie dit gehele proces. Naast het administratieve karakter van de functie, help je je collega’s ook met het verwerken van inkomende en uitgaande goederen.

Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Het verzorgen van de distributie van de transporten. Denk hierbij aan het berekenen van volume bij transporten, het contact met logistieke dienstverleners en transporteurs, en het zorgdragen voor correcte documenten en een kloppende planning;
  • Je werkt mee en coördineert de dagelijkse gang van zaken in de logistieke hal en fungeert als back-up voor de Logistiek Manager;
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer en komt met verbetervoorstellen;
  • Je verzorgt de orderplanning;
  • Je verzorgt alle voorkomende administratieve logistieke taken;

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO opleiding richting logistiek;
  • Iemand die mee denkt in oplossingen en open staat voor verandering en vernieuwing;
  • Enkele jaren relevante ervaring;
  • Kennis van Exact is een pré;
  • Je bent kwaliteitsgericht, accuraat en kan planmatig werken;
  • Je brengt jouw boodschap duidelijk over en vindt het prettig veel contacten te hebben in jouw werk.
Wij bieden:

Een uitdagende functie waarbij ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen binnen het netwerk van de Hotraco Group in een leuk, enthousiast en hecht team. Ook ontvang je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden op grond van de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Wil jij werken bij een innovatieve en groeiende organisatie?

Stuur dan je CV met motivatie naar: solliciteren@hotraco.com t.a.v. Guido de Swart (HR Manager). De professionals bij Hotraco Group bedenken en ontwikkelen innovatieve en kwalitatief hoogstaande besturingstechnische oplossingen. Samen werken we elke dag weer aan de beste besturingstechnische oplossingen voor onze klanten wereldwijd binnen de markten Agro en Industrie.

Bij het groeiende Hotraco werken specialisten die uitblinken in hoogstaande technische kennis. Er werken bij Hotraco ongeveer 250 medewerkers.

We zijn op zoek naar mensen die ook voor kwaliteit staan, naar nieuwe collega’s die zelfstandig op zoek gaan naar mogelijkheden om zaken steeds slimmer aan te pakken!

Meer informatie over Hotraco Group kun je vinden op www.Hotraco.com