Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: IT Architect

Werkgever:Hotraco Group BV
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Om vorm te geven aan de definitie van onze Cloud strategie zijn wij op zoek naar een IT Architect. Ben jij een pragmatisch en gedreven IT architect die Hotraco helpt haar Cloud strategie vorm te geven? Ben jij die leider die het leuk vindt om een brug te slaan tussen strategie en uitvoering? Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het professionaliseren van onze IT afdeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Daarom wil je als IT Architect bij Hotraco werken:

Je bent voor Hotraco verantwoordelijk voor het uitstippelen van de Cloud strategie en architectuur. Je werkt nauw samen met de interne klant om een optimale dienstverlening te ontwikkelen op basis van de door jouw geformuleerde architectuur. Je vindt het leuk om met je collega’s de stip op de horizon te zetten en daar met ze samen naartoe te werken. Je werkt in een informeel klein en hecht team in een bedrijf vol met collega’s die iedere dag hun mouwen opstropen om het beste voor hun klanten te realiseren en je vind het ook leuk om hier hands-on een bijdrage aan te leveren. Jij bent de vraagbaak voor je collega’s die je met raad en daad ondersteunt en hun kennis daarmee naar een hoger plan trekt.

Dit zijn de functie eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau of aantoonbare werkervaring.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het managen en/of ontwerpen van complexe IT landschappen.
  • Kennis van M365 omgevingen, virtualisatie, Cloud, Networking, Security, Powershell en databases.
  • Je hebt ervaring met complexe migratie- en/of verandertrajecten.
  • Je vindt het leuk om een leiderschapsrol aan te nemen om de structuur te creëren en te behouden. Je communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn dan ook erg van belang!
  • We vinden het een pré als je ook ervaring hebt met het inrichten en ontwerpen van ERP systemen.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris passend bij ervaring en functie.
  • Een 40-urige werkweek.
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Metaalbewerkingsbedrijf waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Flexibele werkuren en thuiswerken is mogelijk.

Over Hotraco:

We helpen onze klanten wereldwijd hun kernprocessen te beheersen en te verbeteren door het aanbieden van innovatieve automatiseringssystemen. Onze systemen leveren betrouwbare informatie waarmee onze klanten in staat zijn de beste beslissingen te nemen om duurzame prestaties te genereren. Wij ontwikkelen innovatieve automatiseringssystemen die onze klanten helpen de beste resultaten te behalen voor dier, gewas en mens. Hotraco biedt totaaloplossingen voor de veehouderij, tuinbouw en gewasbewaring.

Onze IT:

Hotraco heeft 4 locaties en heeft systemen ondergebracht in 5 datacenters. Met daarin een grote diversiteit aan systemen zowel gebaseerd op Linux als Microsoft producten en meer dan 150 werkplekken.

Wil je meer weten of reageren?

Graag verwijzen wij naar onze website www.hotraco.com of neem contact op met Denise Segers via hrm@hotraco.com of telefonisch via +3177-3275000

Jouw CV en motivatiebrief kan je sturen naar: hrm@hotraco.com, onder vermelding van: IT Architect.