Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Binnendienst

Werkgever:Hotraco Group BV
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke en ambitieuze:

Medewerker Binnendienst

Binnen onze organisatie zijn wij constant vernieuwend bezig ten aanzien van product en organisatie. In deze cultuur zoeken wij naar een enthousiaste, gedreven en initiatiefrijke medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en doeltreffende verwerking van orders van zowel nationale als internationale klanten.

Wij zoeken een commercieel ingestelde collega die het klantenbelang niet uit het oog verliest. Daarnaast ben je doelgericht en werk je nauwkeurig. Je krijgt er energie van om contact te hebben met klanten en collega’s vanuit alle hoeken van de organisatie. Administratieve werkzaamheden zoals het invoeren en verwerken van orders, het sturen van orderbevestigingen en bestellingen doen gaan jou goed af.

Wij vragen:

  • Een afgeronde MBO opleiding in administratieve/commerciële richting of de nodige ervaring in het vakgebied;
  • Affiniteit met de agrarische-technische sector is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Je staat je ‘mannetje’ in onze ‘mannenwereld’;
  • Klant-, service- en oplossingsgericht;
  • Doorzettingsvermogen en stressbestendig;
  • Communicatief vaardig in Nederlands, Engels en Duits;
  • Je bent een enthousiaste, gedreven en initiatiefrijk persoon die snel schakelt met alle medewerkers van Hotraco;
  • Veranderingen en vernieuwingen worden door jou gedragen je neemt anderen hierin mee.

Wij bieden:

Een uitdagende functie waarin je een bijdragen kunt leveren aan verdere groei en professionaliseren van onze organisatie en waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen, namelijk conform de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Daarnaast hechten we naast professionaliteit, veel waarde aan een goede werk- en privébalans

Hotraco Group is een internationaal opererende groep van innovatieve en technisch hoogstaande bedrijven die zich toelegt op systeemontwikkeling en systeemintegratie van met name op besturingstechniek georiënteerde oplossingen. Bij de Hotraco Group werken ongeveer 250 medewerkers.

Wil jij werken bij een innovatieve en groeiende organisatie? Stuur dan je CV met motivatie naar: hrm@hotraco.com t.a.v. Guido de Swart (HR Manager).

Meer informatie over Hotraco kun je vinden op www.hotraco.com