Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Software Engineer

Werkgever:Hotraco Group BV
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ter versterking van ons R&D team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

Software Engineer (fulltime)

Als Software Engineer draag jij bij aan het realiseren van een hoogwaardig uitbreidbaar software product. Je levert een bijdrage aan de productarchitectuur en specificaties door deel te nemen aan gezamenlijke design sessies, het schrijven van ontwikkeltaken en het maken van designs middels UML of andere modelleertalen.

Daarnaast schrijf je je technische documentatie weg op onze Wiki. Hier vind je overigens ook alle documentatie welke je collega’s hebben vastgelegd. Je volgt het ontwikkelproces op de voet en rapporteert dan ook op tijd wanneer er eventuele vertragingen of uitdagingen plaatsvinden. Afhankelijk van je opgedane ervaring coach en begeleid je collega’s in het team.

We proberen ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten en behalen daarmee gezamenlijk een optimaal resultaat. We zoeken daarom gemotiveerde vakmensen met kennis, kunde en durf, iemand die ernaar streeft om zichzelf, collega’s, het ontwerp én het eindproduct naar een hoger niveau te tillen.

Over ons:

Hotraco Group is een internationaal opererende groep van technisch hoogstaande bedrijven. We zijn een snelgroeiende, toonaangevende organisatie die zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van op besturingstechniek georiënteerde oplossingen voor de agri- en de industriesector. We onderscheiden ons door innovatie, kwaliteit en onze hoogstaande technische kennis van de sectoren waarin we actief zijn. Bij de Hotraco Group werken circa 250 medewerkers en in het Hotraco Development Center (R&D) circa 25 personen. Onze gedreven medewerkers maken het verschil in onze organisatie.

Wij vragen:

  • Je beschikt over afgeronde Bachelor/Master informatica- software engineering of Business Informatics opleiding, of van vergelijkbaar niveau;
  • Ervaring in 1 of meerdere programmeertalen;
  • Je beredeneert logisch en bent analytisch ingesteld;
  • Je bent een pragmatische perfectionist die houdt van een goede samenwerking in het team;
  • Je communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels zijn goed te noemen.

Wij bieden:

  • Een marktconform maandsalaris;
  • Uitzicht op een dienstverband voor onbeperkte duur;
  • Uitdaging en samenwerking binnen het netwerk van de Hotraco Group;
  • Prettige werksfeer en een hecht team;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf waaronder 25 vrije dagen en 13 adv dagen bij een fulltime dienstverband.

Wil jij werken bij een innovatieve en groeiende organisatie? Stuur dan je CV met motivatie naar: hrm@hotraco.com t.a.v. Guido de Swart (HR Manager)

Meer informatie over Hotraco Group kun je vinden op www.hotraco.com