Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Dagdienst

Werkgever:Ionbond
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ter versterking van het Maintenance Team zijn wij op zoek naar een Monteur. Samen met twee vaste en een á twee externe storings- en onderhoudsmonteurs draag je zorg voor het preventief en correctief onderhoud van het machinepark binnen Ionbond. Je maakt deel uit van een hecht team van in totaal 5 medewerkers. Je kunt werkzaamheden volledig zelfstandig uitvoeren volgens de vooraf afgestemde planning, maar toont begrip en flexibiliteit als de planning niet loopt zoals verwacht. Een storing die direct opgelost dient te worden krijgt voorrang, maar dit is voor dit team een vanzelfsprekendheid.

Ionbond – The Surface Engineers™

Ionbond is een internationale organisatie met 35 coatingcentra verspreid over 15 landen in de wereld. Onze medewerkers maken het verschil voor bedrijven in de medische, automobiel-, lucht- en ruimtevaart, gereedschap en decoratieve industrie door het leveren van dunne filmcoating diensten. Onze coatings worden gebruikt om de duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit, efficiëntie en esthetiek van gereedschappen en componenten te verbeteren.

Wat vragen we?

De ideale kandidaat heeft naast één van onderstaande afgerond opleidingen al een aantal jaren werkervaring als storing/ onderhoudsmonteur.

  • Een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde.
  • Goede kennis van hoog vacuümsystemen en ervaring in het onderhoud hiervan.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als onderhouds-/ storingsmonteur.
  • VCA certificering is een pré.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Wat krijg je?

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit! We bieden je een leuke werkplek met een internationaal karakter, volop groeimogelijkheden en veel zelfstandigheid. Wij bieden je daarbij:

  • Een jaarcontract voor 38 uur per week, of indien gewenst parttime, met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Een salaris in functiefamilie 59, functiegroep 8, dit ligt tussen € 2.667,- en € 3.300,- afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Voor het (incidenteel) werken buiten dagvenster op werkdagen ontvang je een toeslag van 15%.
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis plus 13 ADV dagen.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 ct per km kan worden toegekend o.b.v. onze regeling woon-werk verkeer.
Wie zoeken we?

Gemotiveerd, leergierig en een positieve werkhouding zijn kenmerken die bij jou passen. Je werkt graag samen en bezit over “aanpakkersmentaliteit”. Je vindt het belangrijk om mee te ontwikkelen met de organisatie Ionbond en bent bereid om samen met het team nodige (interne) trainingen te volgen. Solliciteren? Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief naar Anne Vandeberg (HR Advisor): anne.vandeberg@ionbond.com