Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Conciërge Basisschool Bösdael

Werkgever:Kerobei
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Conciërge Basisschool Bösdael

PER 01-02-2021 / 32 UREN PER WEEk

Bösdael Centrum voor het Kind biedt kinderen van 0 tot 12 jaar optimale ontwikkelkansen door het scheppen van een uitdagende leef-, speel-, en leeromgeving en een pedagogisch klimaat waarin iedereen zich veilig en geborgen kan voelen. Er is ruimte voor groei en ontplooiing op alle ontwikkelingsgebieden. Centraal hierbij staat dat dit gebeurt samen met anderen. Onze school streeft ernaar om het bruisende centrum van de wijk te zijn, waar kinderen, ouders, ouderen en andere bewoners en omwonende elkaar ontmoeten. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten, zowel binnen als buiten onze school. Naar alle leerlingen, ouders en betrokken partners dragen wij de volgende overtuiging uit: “Wij geloven gewoon in mensen”.

Basisschool Bösdael is gehuisvest in een multifunctioneel centrum (MFC). Binnen het MFC werken we samen met de kinderopvang, speelleergroep en de schoolbibliotheek. Bösdael Centrum voor het Kind gaat voor een centrale plek in de wijk. De maatschappelijke functie van onze school zien we als een meerwaarde voor de ontwikkeling van onze kinderen. Hierbij zoeken we bewust de samenwerking met bewoners in de wijk onder de noemer “Ontmoeting Jong en Oud”.

Basisschool Bösdael maakt onderdeel uit van het scholencluster ReuverBeesel. Tot dit scholencluster behoort ook Basisschool Meander en Basisschool Het Spick. De werkzaamheden van de nieuwe conciërge liggen primair op Bösdael Centrum voor het Kind. Het onderwijsondersteunend personeel in het cluster benut elkaars kwaliteiten en affiniteit om het totaal aan werkzaamheden op de drie scholen op een effectieve en efficiënte wijze vorm te geven.

Werken bij Kerobei Ruimte voor ontwikkeling

Gun jij jezelf ook meer ruimte? Om je te ontwikkelen, eigenaarschap te nemen en dat ook aan de leerlingen mee te geven? Geweldig! Dan pas jij absoluut bij Kerobei!

Een basisschool van Kerobei is een gemeenschap van mensen die aandacht aan elkaar schenken, vragen kunnen stellen, elkaar vertrouwen, elkaar begrijpen en om elkaar geven. Het is een plaats waar mensen aangenaam en waardig kunnen leven en waar iedereen zich kan ontplooien.

Wij zijn een stichting voor primair onderwijs met 18 scholen in Baarlo, Beesel, Belfeld, (Hout-) Blerick, Maasbree, Reuver, Steyl en Tegelen. Het is onze amibtie dat ieder kind graag naar school gaat en dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt kennis van gebouwbeheer en inzicht in de organisatie en werkwijze van een school. Daarnaast heb je praktisch gerichte kennis in het omgaan met apparaten en de toepassingsmogelijkheden ervan. Je draagt zorg voor de facilitaire voorwaarden van het onderwijs en je fungeert als een representatieve ‘gastheer of -vrouw’ van de school naar ouders, partners en leveranciers.

Tot de werkzaamheden behoren o.a. eenvoudige receptionele werkzaamheden, zoals telefoon aannemen, ziekmeldingen registreren en het ontvangen en te woord staan van ouders of externen. Je controleert alle zaken met betrekking tot de technische staat van het gebouw; je signaleert en verhelpt eenvoudige gebreken of problemen bij klachten, storingen en onderhoud óf je weet daarop de juiste vervolgacties te zetten. Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en instanties en ziet toe op naleving van correcte levering of werkzaamheden. Voor bijeenkomsten (bijv. studiedagen en ouderavonden) tref je de facilitaire voorbereidingen, zoals het verzorgen van koffie/thee en het klaarmaken van de ruimte. Ook ‘keukenbeheer’, eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden en huishoudelijke zaken behoren tot het takenpakket. En je draagt zorg voor een veilig, schoon en opgeruimd schoolgebouw en -plein.

Wat breng jij mee?

Je communiceert op een open, vriendelijke, duidelijke en professionele manier met kinderen, collega’s, ouders en interne en externe partners van school. Je werkt zelfsturend, neemt beslissingen en legt daarover verantwoording af. Je hebt oog voor de werkzaamheden die moeten gebeuren en je weet de juiste mensen in te schakelen als het nodig is. Je werkt nauw samen met de conciërges in het scholencluster Reuver-Beesel en je geeft en ontvangt hulp om de facilitaire werkzaamheden op de drie scholen op een efficiënte manier te organiseren. Hierbij maken jullie gebruik van de kwaliteiten van elkaar. Verder kun je prioriteiten stellen, gestructureerd werken, goed plannen, goed luisteren en goed onder druk werken. Je bent empathisch, invoelend, rustig, dienstverlenend, actiegericht en oplossingsgericht. Je kunt je werktijden flexibel inrichten, aangepast aan de planning en behoefte van de school. Je hebt tevens een BHV-diploma of je bent bereid om dit te halen. Het werken met de computer is jou niet vreemd.

Wat mag je van het team verwachten?

Basisschool Bösdael heeft een hardwerkend en enthousiast team dat toegankelijk is en voor elkaar klaar staat. Het team is zeer bewust bezig met de ontwikkeling van het onderwijs en de professionele cultuur. Wij vinden gezamenlijkheid erg belangrijk, dit uit zich in samen hard werken maar ook in gezelligheid.

We bieden een eerste dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 (max. €2.434 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Je kunt tot en met 10 december solliciteren op deze vacature via sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature conciërge BS Bösdael.