Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht PassePartout

Werkgever:Kerobei
Plaats:Tegelen

Solliciteer uiterlijk woensdag 15 mei 2024

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee dat je werkt op een school waar het pedagogisch klimaat hoog in het vaandel staat? Waar gewerkt wordt vanuit een rijk en betekenisvolle omgeving? Wil jij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze school? Dan zoeken wij JOU!

Wij zoeken een energieke, nuchtere, daadkrachtige leerkracht die stevig in zijn of haar schoenen staat en met een gezonde dosis humor. Je zet je graag in voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit op onze school. Waarbij je voor de groep staat, je je groep in beeld hebt en autonomie krijgt om met ideeën je eigen groep elke dag weer nog beter onderwijs te geven.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team dat het waardeert als we met zijn allen, figuurlijk, met onze voeten in de klei staan. Wij zijn een school waarbij we werken met behulp van de PDCA-cyclus. We vinden het dan ook belangrijk dat jij, als onze nieuwe leerkracht, met deze cyclus werkt op onze school.

Wij organiseren geregeld informele bijeenkomsten waarbij we de gezelligheid met elkaar opzoeken. Aan de andere kant werken we hard aan de professionele dialoog die we met elkaar willen voeren over inhoudelijke onderwerpen. We zijn een open team dat de afgelopen jaren heeft gewerkt aan het verbeteren van ons onderwijs, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. Die opdracht willen we de komende jaren verder gaan uitwerken. Als je door onze school loopt, zo vlak na schooltijd, zul je gelach uit de teamkamer horen. We vinden verbinding belangrijk. We zijn harde werkers, die open staan voor feedback en graag werken vanuit vertrouwen.

Ben jij de leerkracht die…

  • van aanpakken weet?
  • met een lach voor de klas staat?
  • communicatief sterk is, kritische vragen stelt en feedback omzet in actiepunten?
  • een teamspeler is en zich met het gehele team verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van alle leerlingen?altijd op zoek is
  • naar verbinding met leerling, ouders en collega’s?

Daarnaast beschik je over...

  • het vermogen je eigen handelen onder de loep te nemen, relativeringsvermogen en een halfvol glas;
  • de bevoegdheid om les te geven of sta je op het punt deze te behalen.

Kerobei

Basisschool PassePartout is onderdeel van stichting Kerobei, een Rijnlandse organisatie gedreven door ontwikkeling in ontmoeting. Kerobei bestaat uit 17 scholen, waarvan 2 scholen voor speciaal basisonderwijs. Als medewerker van Kerobei deel je samen met bijna 500 collega’s dezelfde passie: hoogwaardig, passend onderwijs realiseren voor ruim 4.500 leerlingen. Binnen deze organisatie bieden we optimale kansen vanuit eigenaarschap voor kind, ouder en medewerker.

Bij Kerobei krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen. We leren continu van elkaar en met elkaar en zetten onze verschillen in om samen te groeien. Daarbij is iedereen even belangrijk, wat je rol, leeftijd of achtergrond ook is. Bij ons geldt: wie het weet, die mag het zeggen!

Onze scholen zijn onderdeel van de samenleving. En in die samenleving is het belangrijk om goed te zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld om je heen. Daarop inspireren we onze leerlingen, maar ook elkaar. We kijken verder dan het klaslokaal. En doen wat nodig is om samen het verschil te maken. Als team, met ouders, met leerlingen en met partners.

Zie jij de kracht in onze overtuigingen? Dan zien we jou graag bij Kerobei!

Wij bieden jou...

  • Een veelzijdige baan als leerkracht voor 32 - 40 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast;
  • Inschaling op basis van ervaring in schaal LB tussen €3.301 - €5.030 bruto per maand op fulltime basis;
  • Ontwikkelmogelijkheden en de juiste begeleiding waar nodig;
  • Een warm welkom in ons team!
Enthousiast? Solliciteer!

Je bent overtuigd, dit wordt jouw nieuwe baan! En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief uiterlijk woensdag 15 mei 2024 naar sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacaturenummer 2024-17 leerkracht PassePartout. Daarna sluit deze vacature.

Binnen 5 dagen na de sluitingsdatum krijg je een reactie.

Zijn wij net zo enthousiast als jij?

Dan volgt een sollicitatiegesprek met Monique (leerkracht), Ilona (leerkracht) en Sanne (directeur) op woensdag 22 mei en donderdag 23 mei 2024 vanaf 17.00 uur.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over basisschool PassePartout? Bel dan met Sanne van Sas (directeur) via 077 373 2768 Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken!

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Inge Habermehl (HR adviseur) via inge.habermehl@kerobei.nl