Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider Basisschool Het Spick

Werkgever:Kerobei
Plaats:Beesel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Teamleider Basisschool Het Spick

PER 01-12-2021, OMVANG 0,6

Informatie over de vacature

We zoeken een zelfstandig functionerende teamleider die samen met ons verder wil bouwen aan de ingezette koers en ontwikkeling van Het Spick. We bieden een eerste dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal L11.

Wat breng jij mee?

Je bent open en toegankelijk, iemand die weet te inspireren, die vanuit een positieve invalshoek vragen stelt en teamleden net dat zetje weet te geven om ze in hun kracht te zetten. We vinden het erg belangrijk dat kinderen, ouders en collega’s gezien en gehoord worden. Je geeft vertrouwen en je neemt verantwoordelijkheid. Beslissingen nemen we veelal samen. Je weet aan te sluiten bij ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt kennis van de leerlingenzorg of je bent bereid je hierin te bekwamen. Je hebt een lerende houding, bent nieuwsgierig en je kunt reflecteren op je eigen handelen. Je werkt in een cluster van scholen en je weet actief de verbinding te zoeken met de andere teamleiders. Je staat er niet alleen voor!

Zo ziet de praktijk eruit

Basisschool Het Spick is een kleinschalige basisschool in de kern Beesel en biedt onderwijs aan ongeveer 140 leerlingen. Onze basisschool is volop in ontwikkeling en werkt aan een eigentijds onderwijsconcept waarin kinderen worden uitgedaagd om eigenaar te zijn van het eigen leerproces. We werken toe naar steeds meer onderwijs op maat door het ontwikkelproces van iedere leerling centraal te stellen. We begeleiden onze leerlingen coachend en we zorgen voor een goede balans tussen sturing en zelfsturing die past bij ieder kind. We zijn veel met onze leerlingen in gesprek om ze te begeleiden bij het leerproces en de eigen ontwikkeldoelen. Op onze school kan iedereen zichzelf zijn. Bewegen vormt een belangrijke basis van ons onderwijs. De leerlingen zijn gegroepeerd in heterogene basisgroepen. Binnen de drie units werken leerlingen en leerkrachten uit meerdere basisgroepen met elkaar samen. Samen met de gemeente Beesel en met ‘Blie in Beesel’ werken we aan toekomstige huisvestingsplannen door verbouw of nieuwbouw van onze school.

Wie zijn wij?

Op onze basisschool werkt een enthousiast en hardwerkend team dat iedere dag met veel passie en plezier het beste uit de kinderen en zichzelf wil halen. Binnen de unit verzorgen meerdere collega’s samen het onderwijs aan de kinderen. We maken hiervoor gebruik van elkaars kwaliteiten. Wij vertrouwen op onszelf en op elkaar en wij gaan uit van goede intenties. Het samen werken in dezelfde ruimte vraagt van ons een open en reflectieve houding. Voor, tijdens en na schooltijd hebben we regelmatig overleg binnen de unit of met het hele team; de lijntjes zijn kort en we leren van en met elkaar. We pakken samen veel op, denken in mogelijkheden en we zijn oplossingsgericht. Dat maakt ons als team sterk, daar zijn we trots op maar is soms ook onze eigen valkuil.

Meer informatie

We bieden een eerste dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal L11 (max. €4.434 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Voor meer informatie over de school, de visie en het onderwijs op basisschool Het Spick, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op de website of om contact op te nemen met Roy Linssen, directeur basisschool Het Spick (T: 06-46233744 / E: roy.linssen@kerobei.nl). Ben jij de teamleider die ons team komt versterken en er samen met ons de schouders onder wil zetten? Reageer dan op deze vacature via sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature teamleider BS Het Spick. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 31 oktober aanstaande.