Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Assistent Accountant Agro

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze vestiging in Venlo zoeken wij een Junior Assistent Accountant Agro met affiniteit binnen de agrarische sector.

Wat ga je doen?

Uiteraard hoef je onze planten niet te verzorgen en ook onze klanten verwachten niet dat je letterlijk de schop in hun grond zet, maar affiniteit met de agrarische sector, de glastuinbouw en de veehouderij is wel van belang als je op deze vacature reageert. Je moet op z’n minst een keer verliefd zijn geweest op een boer of kunnen genieten van het weidse uitzicht over het akkerland. Vanuit die interesse verdiep je je in de agri- en tuinbouwbusiness, begrijp je voor welke keuzes deze ondernemers staan en heb je inzicht in de cijfers die daar bij horen.

Details zijn voor jou van groot belang. Omdat je weet dat een klein onderscheid een groot verschil kan maken in de balans, aangiften en natuurlijk jaarrekeningen. Jouw nauwkeurige ogen, daar vallen wij helemaal voor. Zelfs in een dynamisch samenstelteam houd jij de focus volledig op jouw doel: de cijfers.

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Jij laat cijfers tot leven komen in heldere verbeteradviezen. En, wat echt een kunst is: je begrijpt de business van de klant en de klant begrijpt jou. Je dringt door tot de kern van de zaak en werkt graag samen met je collega’s aan een oplossing. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit. Positief en enthousiast zet je je schouders onder iedere uitdaging die op je pad komt. En kom je er even niet uit? Dan vraag je om hulp bij een ervaren (Assistent) Accountant. Jouw drive is aan!

Wat breng je mee?

– Je hebt jouw HBO diploma (Accountancy / Bedrijfseconomie) vers op zak en staat als ambitieuze starter te popelen om aan de slag te gaan. Bij voorkeur heb je circa één jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie en/of tijdens stageperiodes

– Aantoonbare affiniteit met de agrarische markt is een sterke pré

– Een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte houding

– Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen

– De wil om samen te werken

Wat bieden we jou?

– Een marktconform+ salaris passend bij jouw opleiding en ervaring

– 30 vakantiedagen + de mogelijkheid tot koop en verkoop van 6 vakantiedagen (op fulltime basis)

– Flexibel werken met de mogelijkheid om 40% thuis te werken (incl. vergoeding voor jouw thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding)

– Een laptop en recente IPhone

– Reiskostenvergoeding

– Een premievrij pensioen

– Volop ontwikkelings-/opleidingsmogelijkheden middels onze Koenen en Co Academy en/of een op maat afgestemd programma

– Multidisciplinair werken

– Leuke en uitdagende klanten

– Diverse informele (team)activiteiten gedurende het jaar (o.a. een wekelijkse bootcamp, kerstdiner, nieuwjaarsontbijt, zomerbarbecue, vrijdagmiddagborrels, voetbal-/tennistoernooien, etc.).

Kortom: werkgeluk binnen een informele en professionele organisatie.

Wie zijn wij?

Koenen en Co is een fullservice finance en consultancy organisatie. We zijn met 4 vestigingen (Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond) en meer dan 250 professionals marktleider in Limburg en Zuidoost-Brabant. We helpen onze klanten met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo maken wij het verschil voor onze klanten en kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Om het verschil te kunnen maken voor onze klanten beseffen we ons heel goed dat dit start bij jou als collega. Net als bij onze klanten willen we dan ook weten wat je drijft, wat jouw ambities en uitdagingen zijn. En dat zowel op professioneel, als op persoonlijk vlak. Op basis van deze persoonlijke benadering gaan we vervolgens samen invulling geven aan jouw ideale baan en de (eventueel) door jouw gewenste ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Hierbij verliezen we een goede work-life-balance niet uit het oog.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en laat ons weten waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.