Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming

Voor onze groeiende subsidie afdeling zijn we op zoek naar een Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming.

Als Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming ondersteun jij de (Senior) Subsidieadviseurs bij het aanvragen van verschillende subsidieregelingen in de land- en tuinbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grootste subsidieregeling GMO groenten en fruit . Wij adviseren onze klanten bij het ontplooien van activiteiten op het gebied van milieu, kwaliteit, biologische productie, energiebesparing, promotie en innovatie. Dit alles met als doel om onze klanten te laten groeien en verduurzamen .

Als Junior Subsidieadviseur Agricultuur & Verduurzaming ben je verantwoordelijk voor ondersteuning bij de aanvraag en uitvoering van verschillende subsidieregelingen. Je werkt mee op de afdeling Subsidieadvies, maakt analyses, bereidt rapportages voor en ondersteunt bij het schrijven van de subsidieaanvragen . Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, bijt jij je helemaal vast in de verschillende regelgevingen. Je bent niet bang voor klantcontact en informeert de klant graag over de nodige vereisten vanuit de regelgeving. Dit alles doe je nauwkeurig , ook onder tijdsdruk .

Je bent een fijne collega, je begrijpt de kracht van samenwerken en zet de klant altijd centraal. Je neemt beslissingen, anticipeert op onverwachte gebeurtenissen en signaleert uitzonderingen. Meestal heb je aan een half woord genoeg. Maar kordaat als je bent, stel je ook alle vragen die jou verder helpen. Bij gebleken geschiktheid kan de functie op termijn worden uitgebreid naar een bredere adviserende rol.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van minimaal een Mbo4-diploma met daarbij enkele jaren werkervaring in een relevante functie. Hbo-schoolverlaters nodigen wij ook uit om te solliciteren. Affiniteit met de agrarische sector is een pre.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.