Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Office Manager bij Elmec Handels-en Ingenieursbureau

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Belfeld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Office Manager bij Elmec Handels-en Ingenieursbureau B.V.

Office Manager bij Elmec Handels-en Ingenieursbureau B.V.

Voor Elmec Handels-en Ingenieursbureau B.V. is Koenen en Co Executive Search op zoek naar een Office Manager.

Hou je van afwisseling en krijg jij net als de producten van Elmec de zaak in beweging, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je komt terecht in een hecht team waar je kennis maakt met de Elmec cultuur. Deze kenmerkt zich door collegialiteit, gezelligheid en persoonlijkheid. Werken moet tenslotte ook leuk zijn!

Over Elmec Handels- en Ingenieursbureau B.V.

Elmec Handels- en Ingenieursbureau is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek. Het omvangrijke productengamma bevat onder andere takels, hijskranen, motoren en tandwielkasten. Naast de verkoop en levering van componenten verzorgt Elmec ook montage, onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Ook beschikt Elmec over een eigen engineeringsafdeling met de nodige kennis, ervaring en improvisatievermogen. Hierdoor is Elmec in staat klant specifieke oplossingen te ontwerpen en te produceren.

Wat ga je doen?

Samen met de service manager run je het service team. Dit team verricht werkzaamheden bij de klanten, maar ook in de werkplaats. De service manager is een technicus met veel praktische ervaring en bij jou ligt de focus op de support.

Een greep uit jouw belangrijkste werkzaamheden:

  • Planning maken van de monteurs
  • Administratie
  • Offertes opstellen
  • Orderverwerking
  • Facturering (ondersteund door het secretariaat)
  • Werkvoorbereiding

Ook andere werkzaamheden komen tussendoor, waardoor de planning altijd in beweging is. Bijvoorbeeld storingen en montages van nieuwe installaties. Daarbuiten zorg je ook voor implementatie van het veiligheidsbeleid en monitoring van de opleidingen van de monteurs. Kranen moeten jaarlijks gekeurd worden en het is belangrijk dat deze keuringen tijdig worden uitgevoerd. De keuringsrapporten en service rapporten worden beheerd in een online platform waar de klanten ook toegang tot hebben. Op dit platform staan ook alerts die een proactieve opvolging verdienen. Zoals bijvoorbeeld het uitwerken van offertes, waarbij je collega’s voor de technische expertise zorgen.

Wat bieden wij jou?

Tot de functie behoort een variërend takenpakket en er is ruimte om zelfstandig te werken. Het is een omgeving waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen. Elmec bestaat dit jaar 50 jaar en staat bekend als een betrouwbare werkgever. Hierbij mag je een goed salaris verwachten met goede bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee?
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met techniek
  • Administratief sterk en ordelijk
  • Je communiceert graag
  • Je bent een spin in het web en weet overzicht te houden op drukke momenten
  • Je bent leergierig en wilt graag weten hoe alles is zijn werk gaat
Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 of

Elmec Handels-en Ingenieursbureau B.V. en Koenen en Co Executive Search werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.