Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Sales manager bij Perfect Coat

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Beringe

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sales manager bij Perfect Coat

Voor Perfect Coat in Beringe zijn we op zoek naar een ambitieuze, ondernemende Sales Manager!

Vanwege de vele kansen in de markt, is de wens om meer focus aan te brengen met betrekking tot de commerciële activiteiten. Het is een nieuwe positie binnen de Perfect Coat organisatie.

In de positie van Sales Manager ben je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Perfect Coat. Hierbij is een belangrijke focus voor het onderhouden en uitdiepen van bestaande klantrelaties, alsmede het verwerven van nieuwe klanten. Vanwege de vele toepassingsmogelijkheden, is er ook de mogelijkheid om nieuwe markten te verkennen. Waarbij er een balans moet zijn tussen bestaande markten en nieuwe markten waarbij gebouwd kan worden aan langdurige relaties.

In de rol van Sales Manager maak je deel uit van het MT. Je werkt dan ook intensief samen met de overige MT leden om de commerciële activiteiten van Perfect Coat verder te optimaliseren en het verder opbouwen van de commerciële organisatie. Waarbij processen neergezet- en opgevolgd dienen te worden. Vanuit de organisatie zal er ondersteuning hierbij geboden worden en vanuit de directie krijgt commercie ruimte om zich te ontwikkelen.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO/ WO studie in een commerciële of technische richting
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring, waarbij je commercie en techniek combineert
  • Branche ervaring, waardoor je bekend bent met de verschillende toepassingsmogelijkheden
  • Aantoonbare hands-on mentaliteit, maar ook een strategische visie
  • Zelf initiërende en ondernemende houding
  • Resultaatgericht en ‘out of the box’ durven te denken en handelen
  • Uitstekende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden
  • Analytisch, besluitvaardig, gedreven mentaliteit om samen te presteren
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal

Aanbod

Er wordt een uitdagende en autonome sales positie binnen een succesvolle en innovatieve omgeving geboden. Als sales manager heb je de mogelijkheid om impact te hebben binnen de organisatie van Perfect Coat. Een organisatie met groeipotentieel, waar openheid en elkaar aanspreken belangrijke cultuuraspecten zijn evenals collegialiteit, werkplezier en samen resultaat behalen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met het niveau en zwaarte van de positie met groeiperspectief.

Perfect Coat is een industrieel lakbedrijf voor kunststofproducten die bijvoorbeeld gebruikt worden in de automotive industrie, consumer electronics, household appliance of OEM industrie. Met een hoogwaardige productiefaciliteit in Beringe bieden ze lakoplossingen voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Door de opgebouwde specialistische vakkennis is Perfect Coat een gerenommeerde speler binnen de branche die garant staat voor kwaliteit. Hierdoor werken ze samen met diverse zeer gerenommeerde merken in binnen- en buitenland.

Procedure

Interesse? Solliciteer dan nu door jouw sollicitatie te sturen of bel Kelvin Litjens op +31 88 774 7894 voor meer informatie.

Solliciteer via onderstaande button!

Perfect Coat en Koenen en Co Executive Search werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit, acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.