Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Salesmanager bij De Jong & Partners Venlo B.V.

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een doorgewinterde Sales Manager met ruime ervaring binnen de Fast Moving Consumer Goods (FMCG)? De Jong & Partners biedt een geweldige kans voor een proactieve professional die gedreven is door commerciële uitdagingen en een passie heeft voor het ontwikkelen van nieuwe strategische kansen in de markt. Als Sales Manager Private Label krijg je de verantwoordelijkheid om de sales verder uit te bouwen en bij te dragen aan de groei en professionalisering van De Jong & Partners binnen de FMCG-sector.

Koenen en Co Executive Search is namens De Jong & Partners op zoek naar een ervaren Sales Manager Private Label m/v.

Over de organisatie

De kans is aanzienlijk dat de luchtverfrisser, tandpasta of deodorant die wordt gebruikt, afkomstig is van De Jong & Partners. Hoewel het logo niet prominent op de producten prijkt, komt men onbewust vaak in aanraking met de diverse assortimenten. De Jong & Partners is actief in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en legt zich toe op het ontwikkelen en vermarkten van private labels en hoogwaardige merken in het huishoudelijke en persoonlijke verzorgingssegment.

Met bijna twee decennia aan ervaring blijft de groei aanzienlijk. Klanten zoals supermarkten, drogisterijketens en discounters verspreid over heel Europa worden bediend. Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden die het bedrijf onderscheiden. Daarnaast ligt sterk de nadruk op compliance, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, waardoor een verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

Wat ga je doen?

Als Sales Manager Private Label heb je na een inwerkperiode de ruimte en verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de groei van De Jong & Partners. Jouw focus ligt op het analyseren van de markt, het signaleren van nieuwe trends en het identificeren van commerciële kansen, zowel nationaal als internationaal. Naast het vergroten van de sales, ben je alert op marktontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid, verpakkingen en gezondheid. Door je enthousiasme en commerciële mindset weet je het maximale uit de relaties met zowel bestaande als toekomstige klanten te halen.

Wat breng je mee?

De Jong & Partners zoekt een kandidaat met een vriendelijk en open karakter, iemand die streeft naar kwaliteit in het werk. Je gedijt in een dynamische omgeving waarin snel schakelen en het beheren van deadlines essentieel zijn. Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels zijn cruciaal, en kennis van Duits en/of Frans is een pré. Daarnaast ben je bedreven in het beheren van sales in een CRM-systeem.

Naast deze karaktereigenschappen en vaardigheden, verwachten we:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Beschikbaarheid voor 40 uur per week.
  • Aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van private label producten.

Wat bieden wij jou?

Bij de Jong & Partners kun je rekenen op een inspirerende en dynamische omgeving. De organisatie is stevig groeiende en in beweging. De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer, waar werkplezier en een gezonde dosis humor de boventoon voert. Er wordt een salaris geboden passend bij ervaring, kennis en kunde. Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak. Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen. Een premievrij pensioen wat het netto salaris ten goede komt.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 / r.bisschoff@koenenenco.nl of Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 88 774 7894

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.