Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleader Sales Support bij De Jong & Partners Venlo B.V.

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Houd je ervan om onderzoek te doen voor klanten, hen te assisteren en een sterke band met hen op te bouwen? Ben je goed georganiseerd, een teamspeler en gemotiveerd om meetbare resultaten te behalen?

Koenen en Co Executive Search is namens De Jong & Partners op zoek naar een Teamleader Sales Support (m/v) met 32-40 uur beschikbaarheid.

Over de organisatie

De kans is aanzienlijk dat de luchtverfrisser, tandpasta of deodorant die wordt gebruikt, afkomstig is van De Jong & Partners. Hoewel het logo niet prominent op de producten prijkt, komt men onbewust vaak in aanraking met de diverse assortimenten. De Jong & Partners is actief in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en legt zich toe op het ontwikkelen en vermarkten van private labels en hoogwaardige merken in het huishoudelijke en persoonlijke verzorgingssegment.

Met bijna twee decennia aan ervaring blijft de groei aanzienlijk. Klanten zoals supermarkten, drogisterijketens en discounters verspreid over heel Europa worden bediend. Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden die het bedrijf onderscheiden. Daarnaast ligt sterk de nadruk op compliance, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, waardoor een verschil wordt gemaakt ten opzichte van de concurrentie.

Wat ga je doen?

Als Teamleader Sales Support ben je een cruciale schakel binnen het team en draag je bij aan de verdere groei van het bedrijf. Je geeft leiding, maar als meewerkend voorman werk je samen met het team en zorg je ervoor dat de teamleden (3 personen) in staat zijn om op een effectieve en efficiënte wijze klanten tot dienst kunnen zijn. Daarnaast omvatten jouw taken onder andere:

 • Opstellen van calculaties en offertes.
 • Afspraken met klanten en leveranciers borgen en adequaat opvolgen.
 • Inrichten en onderhouden CRM systeem SuperOffice en SAP.
 • Intensieve samenwerking met de interne afdelingen zoals commercie, compliance, finance, inkoop, etc.
 • Zorgdragen voor samenwerking, eenduidigheid en efficiënte processen die bijdragen aan resultaat en klanttevredenheid.
 • Het leiden/coördineren van het Inside Sales team en de afdeling verder ontwikkelen.

Wat breng je mee?

De wereld van De Jong & Partners is te omschrijven als dynamisch. Snel schakelen, deadlines beheren en overzicht bewaren zijn termen die bij je passen. Ook herken je jezelf in het feit dat je duidelijk kunt communiceren, proactief bent met een vriendelijk en open karakter.

Daarnaast bezit je de volgende kenmerken:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring in een commerciële omgeving.
 • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beschikt over ervaring met CRM, ERP pakketten en bent vaardig in Excel.
 • Je beschikt over ervaring met het aansturen van teams, of hebt juist de ambitie om dit te gaan doen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is mooi meegenomen.
Wat bieden wij jou?

Bij de Jong & Partners kun je rekenen op een inspirerende en dynamische omgeving. De organisatie is stevig groeiende en in beweging. De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer, waar werkplezier en een gezonde dosis humor de boventoon voert. Er wordt een salaris geboden passend bij ervaring, kennis en kunde. Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen. Een premievrij pensioen wat het netto salaris ten goede komt en een reiskostenvergoeding.

Niet onbelangrijk, er is vers fruit, er zullen regelmatig Limburgse vlaaien, Brabantse worstenbroodjes of andere lekkernijen voorbij komen en op vrijdag wordt er een lunch verzorgt voor iedereen.

Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 88 774 7894

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.