Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectmanager Onderwijsontwikkeling (32-40 uur)

Werkgever:Laudius
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die enthousiaste duizendpoot die alles graag op rolletjes laat lopen? Ben je ondernemend én resultaatgericht en wil je meebouwen aan het succes van een inspirerend bedrijf in de educatieve sector? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Laudius: een gerenommeerde aanbieder van thuisstudies en e-learning producten. Laudius groeit sterk en weet met vernieuwende onderwijsproducten en -concepten steeds weer op verrassende wijze in te spelen op veranderingen binnen de internationale opleidingenmarkt. Bij Laudius heerst een open bedrijfscultuur met informele sfeer en er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En we hebben ambitie! Het afgelopen jaar hebben wij ingezet op een forse uitbreiding van ons opleidingen-aanbod. Om onze groei te ondersteunen zoeken we uitbreiding van ons team.

Wat ga je doen?

Je bent een veelzijdige Projectmanager die deel uitmaakt van de afdeling Onderwijsontwikkeling. Je bent de rots in de branding voor verschillende praktische vraagstukken, weet hoe je verschillende tools kunt gebruiken om freelancers aan te trekken en bent medeverantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het productaanbod van Laudius. Uiteraard sta je er niet alleen voor, je werkt samen met een team van fijne collega’s. Je bent de schakel tussen verschillende afdelingen en bent in staat om zelfstandig ontwikkeltrajecten voor nieuwe opleidingen te initiëren. Dit doe je aan de hand van opleidingsblauwdrukken. Verder bewaak je daarbij de planning en het realisatiebudget. Ook onderhoud je contacten met diverse externe partners zoals auteurs, neerlandici, brancheorganisaties, exameninstanties of certificeringsinstanties.

Wie is onze ideale kandidaat?

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De sleutel tot succes? Je toont lef, kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden, weet prioriteiten te stellen en bewaart hierbij altijd rust en overzicht. Je kunt moeiteloos meerdere ontwikkeltrajecten tegelijk coördineren waarbij strakke deadlines geen enkel probleem zijn. Je hebt graag een breed en veelzijdig takenpakket waarbij je als geen ander hoofd- van bijzaken weet te onderscheiden!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een HBO/WO-diploma
  • Je beschikt over passende werkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van office- of projectmanagement
  • Je kunt goed met mensen omgaan: je beschikt over overtuigingskracht en de diplomatieke vaardigheden om zaken voor elkaar te krijgen
  • Je bent positief ingesteld, nieuwsgierig en hebt een brede algemene ontwikkeling
  • Je bent een doorzetter: je neemt initiatief en toont lef
  • Je bent taalvaardig en werkt gedetailleerd
  • Ervaring met werving en selectie is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede kennis van de pakketten van MS Office.
Wat bieden wij jou?
  • Een attractieve en afwisselende baan bij een gezonde en snelgroeiende onderneming
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Een grote mate van zelfstandigheid
  • Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring
  • 30 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
  • Uitgebreide inwerkperiode.
Waar wacht je nog op?

Spreekt dit jou aan? Mail je CV dan naar onderwijs@laudius.nl! Vergeet niet in je motivatie toe te lichten wat jij te bieden hebt en waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Heb je vragen? Bel dan gerust voor meer informatie met Peter Mulder: 088 – 93 93 900

Laudius - Venlo

Een thuisstudie voor iedereen! Parttime uren: 32-40 per week