Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: GGZ Agoog

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als GGZ agoog zet jij kwetsbare mensen in hun kracht en werken jullie gezamenlijk aan zelfredzaamheid en deelname aan de maatschappij. In een informele setting een verschil maken in het leven van een ander: dat is wat je doet, waar je goed in bent en waar je trots op mag zijn.

Wat ga je doen?

De cliënten van het Leger des Heils, die deelnemers worden genoemd, kampen veelal met een verslaving in combinatie met psychische klachten en andere problematieken. Zij ontvangen daarom persoonlijke begeleiding, afgestemd op hun individuele zorgvraag en persoonlijke doelen.

Als GGZ Agoog bij onze woonvoorziening Domus Sinselveld in Venlo zorg jij ervoor dat de deelnemers in hun eigen kracht komen te staan en zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Dit doe je door te werken aan zelfredzaamheid en de deelnemers te begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Vanuit jouw rol stel je deelnemerstrajecten op en samen met collega’s voer je deze uit, blijf je deze monitoren en stel je de trajecten bij wanneer dat nodig is.

Je staat dichtbij de deelnemers en dus moeten zij op jou kunnen rekenen. Dit doe je door met hen in gesprek te gaan en samen te bouwen aan een persoonlijke relatie. Jij bent een luisterend oor, een vertrouwd gezicht en een steun en toeverlaat. Contact maken is daarbij van groot belang en dit hoeft niet altijd via een gesprek te gaan. De mannelijke deelnemers nemen het graag tegen je op met een sportief partijtje voetbal of helpen graag met klusjes in en rondom de Domus. Het mindergrote deel, de vrouwelijke deelnemers, bereik je al door een ommetje te maken of samen in de tuin te genieten van de middagzon. Als GGZ Agoog:

  • Ontwikkel je samen met de deelnemers zorgtrajecten, met bijbehorende doelen en afgestemd op ieder individu.
  • Stimuleer en coach je de deelnemers op het gebied van zelfredzaamheid, maatschappelijke participatie en een zinvolle dag- en tijdsbesteding.
  • Ben jij er voor de deelnemers, gaat met hen de interactie aan en bent betrokken bij hun welzijn.

Dit ben jij

Niet alleen zijn onze deelnemers erbij gebaat, maar ook zetten wij jou volledig in je kracht als je beschikt over het volgende:

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, SPH, MWD, etc).
  • Je hebt affiniteit en ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Jij zorgt voor de deelnemers, wij zorgen voor jou en daarom zetten wij daar graag het volgende tegenover:

  • Een contract voor 24-36 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 2.811,- tot 4.006,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Onze Domus biedt plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, LVB, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Meer informatie over Domus vind je op: www.legerdesheils.nl/limburg-brabant/domus-2

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met reageren. Dat kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Afdelingsmanager Kim Colemont via 06-25765051. Meer weten over de procedure? Bel dan met Recruiter Kenneth Ottenhoff via 06-15162110.