Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk Begeleider Hbo

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ervaring; check | Klaar voor een hecht team waarop gebouwd kan worden; check | op zoek naar een professioneel uitdagende baan; check | bijzondere bewoners voor een bijzondere band; check | waardering voor hetgeen dat ik doe; check | ruimte voor input en ontwikkeling; check.

Ben jij toe aan een nieuw uitdaging met betekenis en kun je bovenstaande punten voor jezelf afvinken? Reageer dan snel.

Wat ga je doen?

Onze woonvoorziening Domus Sinselveld in Venlo groeit en zo ook de zorg voor de 27 deelnemers (zo noemen we onze bewoners) die er verblijven. De deelnemers kampen veelal met een verslaving in combinatie met psychische klachten en andere problematieken. Zij ontvangen daarom persoonlijke begeleiding, afgestemd op hun individuele zorgvraag en persoonlijke doelen.

Je werkt samen met een jong, fris en gemotiveerd team, dat bestaat uit allerlei kleurrijke karakters en verschillende disciplines. Zo zijn er Persoonlijk Begeleiders op Mbo- en Hbo-niveau, een Regievoerder, een Verzorgende en een Activiteitenbegeleider. Als team bouwen we op elkaars kwaliteiten en zijn we eerlijk en open naar elkaar. We geven allemaal net dat éxtra beetje, waardoor we elkaar goed kunnen ondersteunen en de deelnemers van de beste zorg kunnen voorzien.

Als Persoonlijk Begeleider begint de zorg en begeleiding van de deelnemers bij jou en houd jij je dus bezig met:

  • Het ontwikkelen, bewaken en uitvoeren van de zorgtrajecten van 9 deelnemers.
  • Het stimuleren en coachen van deelnemers op het gebied van zelfredzaamheid, participatie en zinvolle dag- en tijdsbesteding.
  • Het bieden van structuur en een veilig en vertrouwd leefklimaat.
  • Een actieve deelname aan het teamoverleg, om zo specifiek mogelijk uit te kristalliseren wat iedere individuele deelnemer nodig heeft.


Natuurlijk ben je er te allen tijde voor de deelnemers en bouw je met hen een persoonlijke band op.

Je gaat met hen de interactie aan en bent betrokken bij hun welzijn.

Toch nog toe aan wat extra uitdaging? Ontferm je over neventaken zoals het begeleiden van stagiaires of denk mee over onderwerpen als ‘veiligheid op de werkvloer’.

Dit ben jij

We zijn er voor de deelnemers én voor elkaar. Het is dus van belang dat je rust uitstraalt en anderen weet mee te nemen in een positieve denkwijze, werkhouding en onderlinge omgang. Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, SPH, MWD, etc).
  • Je hebt affiniteit en ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen 'werk'. Je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 24-32 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 2.811,- tot 4.006,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Onze Domus biedt plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, LVB, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Meer informatie over Domus vind je op: www.legerdesheils.nl/limburg-brabant/domus-2

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met reageren. Dat kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Afdelingsmanager Kim Colemont via 06-25765051. Meer weten over de procedure? Bel dan met Recruiter Kenneth Ottenhoff via 06-15162110.