Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Inkoper

Werkgever:Limbourg & Partners
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Organisatie: De Zorgroep Noord- en Midden Limburg.

Elke dag bieden ruim 5200 professionals en meer dan 2600 vrijwilligers voor ruim 7500 cliënten verpleging en verzorging vanuit een van de 42 locaties in Midden- in Noord-Limburg en vanuit de diverse samenwerkingsverbanden in de regio. De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Midden- en Noord- Limburg, van jong tot oud. De Zorggroep heeft diverse woon- en zorgcentra en biedt ook zorg thuis. Uitgangspunt is dat de cliënt altijd centraal staat vanuit een drietal kernwaarden: Betrokken, Betrouwbaar en Bekwaam. In 2019 heeft een strategische verandering plaatsgevonden waarbij de organisatie “fit for the future” moet zijn, “Zorg verschuift naar Welzijn”. De Zorggroep zoekt graag de samenwerking op met partijen om de zorg rondom cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Om de organisatie de juiste ondersteuning te bieden en de afdeling verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een:

Senior Inkoper

Verbinder, Coach, Kartrekker, Proces bewaker.

Context:

Sinds 2019 ligt er een nieuwe beleidsvisie. De consequenties hiervan voor de organisatiecultuur en - structuur, de wijze van ondersteuning en de onderlinge werkwijze worden momenteel verder uitgewerkt en hebben impact op de ondersteunende afdelingen. Kernpunten in de doorontwikkeling van de ondersteuning zijn het werken als één team, het slim inrichten van de bedrijfsvoering en het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, zodat dit leidt tot een excellente dienstverlening en dit alles t.b.v. de cliënt en de medewerker die centraal staan. Een van de wijzigingen die wordt doorgevoerd is het (opnieuw) positioneren en het verder op de kaart zetten van de afdeling Inkoop.

De functie:

De kern van de functie is het verwerven van gebruiks- en verbruiksgoederen, investeringsgoederen en diensten, waarbij een hoge mate van zelfstandigheid wordt verwacht. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het operationeel en tactisch Inkoopbeleid en weet je collega’s in dit proces mee te nemen. Je bouwt een netwerk op en onderhoudt dit netwerk. Daarnaast draag je zorg voor een voortdurende up to date kennis van marktontwikkelingen en ontwikkelingen bij partners. Je weet de interne klant op een juiste wijze gevraagd en ongevraagd te adviseren. Je beheert de lopende contracten, je stelt contracten op evenals PvE ten behoeve van inkoop-, aanschaf goederen en/of diensten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van de begroting en bent een “vraagbaak” vanuit je vakgebied, voor je collega’s en de interne klant. Je bewaakt het inkoop- en bestelproces en spreekt collega’s bij afwijkingen daarop aan.

Wie zoeken we?

Allereerst een ervaren en betrokken kennisdrager op het gebied van Inkoop en tevens een persoonlijkheid die de huidige visie onderschrijft en zich herkent in de strategische ambities en doelstellingen van De Zorggroep. En bij het realiseren daarvan ga jij een voorname bijdrage leveren. Hierbij is het belangrijk dat je:

  • Draagvlak kunt creëren door middel van verbinden, samenwerking en betrokkenheid op alle niveaus in de organisatie;
  • Senioriteit bezit en je over organisatiesensitiviteit beschikt zodat je je staande kunt houden in een complexe organisatie;
  • Je een goed en duidelijk beeld hebt van de “markt”;
  • Jij een goed onderhandelaar bent, waarbij een ieder in zijn waarde wordt gelaten;
  • Ervaring hebt binnen het vakgebied Inkoop, Contractmanagement;
  • Beschikt over een minimaal HBO opleiding aangevuld met inkoop opleiding(en) bijv. NEVI 1;
  • In staat bent je collega’s te ondersteunen, coachen op vakinhoudelijk gebied;
  • Communicator op alle niveaus binnen de organisatie.
Geboden wordt:

Een heel mooie vervolgstap binnen een organisatie die volop in beweging is. De Zorggroep biedt een structurele functie voor 1,0 fte. In beginsel wordt gestart met een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. Inschaling geschiedt volgens CAO VVT, deze functie is ingeschaald in FWG 60 (Maximaal € 4.886,73 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Verder is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ligt er een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt voor De Zorggroep de Werving & Selectie. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Jacco Kempen, Managing Director (06-2063 4950) Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag voor 4 november a.s. tegemoet.