Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider Forensisch FACT-team en Polikliniek

Werkgever:Limbourg & Partners
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Organisatie:

Rooyse Wissel Ambulant behandelen biedt in Limburg en delen van Noord-Brabant ambulante behandeling aan de vaak moeilijk te bereiken cliënten met complexe psychische of psychiatrische problemen. Rooyse Wissel Ambulant behandelen biedt ambulante behandeling aan mensen die door psychische en psychiatrische problemen strafbaar en risicovol gedrag vertonen en hierdoor in aanraking met justitie (dreigen te) komen. Zonder behandeling is er een risico op een (nieuw) delict of recidive. Behandeling kan vrijwillig zijn, maar ook worden opgelegd op basis van een justitiële maatregel. Kenmerkend voor onze cliënten is het disfunctioneren op verschillende leefgebieden. Cliënten van Rooyse Wissel Ambulant behandelen zijn 18 jaar of ouder en hebben allemaal een verwijzing voor behandeling. De hulp is kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. Behandeling vindt plaats op de poli, online of thuis. ForFACT-teams leveren intensieve outreachende zorg aan cliënten die anders geen zorg zouden ontvangen door hun levensstijl, psychiatrische problemen of verslavingsproblematiek. Rooyse Wissel Ambulant behandelen heeft vestigingen in Blerick, Roermond, Maastricht en Helmond. Voor de locatie in Blerick zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Forensisch FACT-team en Polikliniek Ambitieuze en meewerkend leidinggevende die gaat voor groei

Wat ga je doen:

Vanuit de polikliniek in Blerick geeft een team van een 20-tal HBO/WO opgeleide specialisten en secretariële ondersteuning dagelijks invulling aan de werkzaamheden binnen de regio. Jouw rol kenmerkt zich door de volgende aandachtsgebieden:

  • Je faciliteert de medewerkers van het team in Blerick waar nodig, hebt oog voor hun verdere ontwikkeling en voert de voortgangs- en jaargesprekken.
  • Je werkt actief mee in het team en levert een inhoudelijke bijdrage aan de behandeling van cliënten.
  • Je zorgt voor een adequate bedrijfsvoering, bewaakt het administratieve proces en stuurt op de productiviteitsnorm.
  • Je bent het gezicht van Rooyse Wissel Ambulant behandelen in de regio en vertegenwoordigt de organisatie richting externe partijen en relevante netwerken. Acquisitie en PR zijn daarbij van belang.
  • De verhouding tussen jouw zorgtaken en leidinggevende werkzaamheden is vooralsnog 50/50.
  • Je rapporteert aan de Clustermanager Rooyse Wissel Ambulant behandelen.

Wat neem je mee:

Allereerst ben je zeer betrokken bij de vraagstelling van cliënten voor wie je iedere dag het beste van jezelf geeft. Je bent enthousiast en straalt natuurlijk leiderschap uit. Naast verbindend vermogen en oog hebben voor de ontwikkeling van het individu en het team sta je stevig in de schoenen en weet je richting te geven aan planmatig en gestructureerd werken. Hiermee zet je het team in z’n kracht, bewaak je de kwaliteit en behaal je de verwachte resultaten, ook in financiële zin. Om in deze functie te kunnen excelleren wordt van jou verwacht een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau (bijv. Verpleegkunde of Social Work), aangevuld met een afgeronde post-HBO managementopleiding in combinatie met aantoonbare kennis en ervaring binnen de Forensische FACT-methodiek. Je beschikt over leidinggevende bagage en bent BIG geregistreerd.

Rooyse Wissel Ambulant behandelen biedt jou:

Een fantastische baan in de Champions League van de forensische psychiatrie met geweldige perspectieven. Niet alleen word je de leidinggevende van een fijn team van zeer betrokken collega’s die de lat van hun zorgverlening dagelijks hoog leggen. Ook kom je te werken bij een ambitieuze organisatie die in ontwikkeling is en die groei voor ogen staat. Daarbij is er voor jou alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief waarbij je wordt gefaciliteerd met hetgeen je nodigt hebt aan opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling. Je krijgt een positie die je in staat stelt een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van Rooyse Wissel Ambulant behandelen. Geboden wordt een 36-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar) conform CAO-GGZ in FWG 60. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Zo is er volop ruimte en aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Limbourg & Partners verzorgt voor Rooyse Wissel Ambulant behadelen de Werving & Selectie van deze procedure. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Marnix Postma, Managing Consultant (06-3322 5618). Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag tegemoet.