Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Accountmedewerker (Zakelijk vervoer)

Werkgever:Munckhof
Plaats:Horst

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Accountmedewerker (Zakelijk vervoer)

Ben jij één van onze nieuwe collega’s? Solliciteer nu en ontvang een tekenbonus van €1.000 netto!

Ben jij het klantgerichte organisatietalent dat wij zoeken?

Wie zoeken we?

Zorg jij ervoor dat het taxivervoer voor onze vraagafhankelijke en zakelijke opdrachtgevers op rolletjes loopt? Voor onze Regieafdeling Vraagafhankelijk en Zakelijk vervoer in Heijen zijn wij op zoek naar een sociale en flexibele collega, die wil bijdragen aan het plannen en organiseren van het taxivervoer voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Je begint je dienst met een kop koffie en bespreekt ondertussen met een collega de laatste stand van binnengekomen ritopdrachten. Het is een drukke dag en de telefoon gaat voortdurend. Je hebt er zin in; een dynamische werkdag staat op je te wachten. De ochtend loopt voorspoedig; het telefonisch aannemen van ritopdrachten van klanten en het verwerken in het planningssysteem is voor jou gesneden koek. Je probeert de ritten zo efficiënt mogelijk in te plannen voor zowel de reiziger als de chauffeur, hierover overleg je een aantal keer met de taxicentrale. Dankzij jouw oplossingsvermogen weet je dit klusje goed te klaren. Als je na de lunchwandeling weer opstart zie je dat er een ongeluk gebeurd is in de buurt van Schiphol en een klant onderweg is hier naar toe. Je informeert de chauffeur direct, zodat hij nog tijdig een andere route kan nemen. Dankzij jouw alertheid is de reiziger op tijd voor zijn vlucht. Hij is hier erg over te spreken en reist graag nog vaker met Munckhof. Aan het einde van de dag deel je de laatste updates met de avonddienst en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Een uitdagende functie binnen de afdeling vraagafhankelijk- en zakelijk vervoer

Spreekt bovenstaande omschrijving je aan? Dan ben jij de accountmedewerker die wij zoeken! Als Accountmedewerker ben jij de ritcoördinator en contactpersoon voor diverse accounts. Je hebt dagelijks veel contact met onze zakelijke opdrachtgevers, reizigers, externe taxibedrijven en chauffeurs. Daarnaast verwerk je ook telefonische ritaanvragen van onze niet-zakelijke klanten in het planningssysteem. Je handelt de aanvragen voor het vervoer per mail of telefoon af en zorgt waar nodig voor een passende offerte. Uiteraard zorg je er voor dat alle gegevens altijd juist geregistreerd worden in het systeem. Jouw rol gaat dan ook verder dan het aannemen en inplannen van ritten. Wanneer er operationele problemen ontstaan ben jij degene die deze ad hoc weet op te lossen. Ook hou je zicht op de kwaliteit van de dienstverlening en rapporteer je hierover aan de accountmanager. Indien gewenst is het ook mogelijk om deze functie deels vanuit huis uit te voeren. Kortom, een veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf.

Wat we in jou zoeken:

  • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een plan- en organisatietalent;
  • Je hebt affiniteit met (vraagafhankelijk en zakelijk) taxivervoer;
  • Je beschikt sociale en communicatieve vaardigheden zowel in de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Je hebt een analytische en commerciële instelling;
  • Je hebt kennis van MS Office en maakt computerprogramma’s snel eigen
  • Je bent bereid om samen met je collega’s, conform rooster, in verschillende diensten te werken van maandag t/m zondag. Deels werken vanuit huis is mogelijk.
Waarom bij Munckhof werken?

Dagelijks zetten ruim 1800 deskundige en bevlogen medewerkers zich in voor Munckhof. Waarom jij hier ook deel van uit wilt maken:

  • We hebben een informele cultuur. De deuren staan bij ons altijd open.
  • We investeren in opleidingen voor medewerkers.
  • Kwaliteit is belangrijk en we streven iedere dag naar een hogere klanttevredenheid!
  • We zijn volop in beweging. Geen dag is bij Munckhof hetzelfde.
  • De werkomgeving is plezierig en we werken in jonge en dynamische teams.
  • We zijn al jaren één van de Best Managed Companies van Nederland.
  • We faciliteren gezondheid en vitaliteit met onze eigen sportteams.
  • We zijn uniek in Nederland door onze combinatie van taxi, touringcar en travel.
  • We bieden iedere nieuwe medewerker die aan de voorwaarden voldoet een tekenbonus van €1.000 netto.
Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop, je kunt binnenkort reactie verwachten.

Mocht je vragen over deze functie hebben dan kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de manager van de afdeling: