Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker 

Werkgever:Munckhof
Plaats:Horst

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Administratief Medewerker

Administratieve duizendpoot gezocht!

Voor onze touringcardivisie in Horst zijn wij op zoek naar een flexibele en accurate collega die graag administratieve werkzaamheden verricht in een dynamische omgeving. Ben jij die administratieve duizendpoot? Dan zoeken wij jou!

Jij bent:

  • Een talent in het verrichten van administratieve werkzaamheden
  • Graag in de weer met cijfers
  • Perfectionistisch en zorgt altijd voor een tijdige en correcte afhandeling
  • Flexibel, stressbestendig en werkt graag in een dynamische omgeving
  • In staat om de juiste prioriteiten te stellen

Een dag als administratief medewerker

Je begint je dag met een kop koffie en bespreekt je dagplanning met je collega’s. In de ochtend ga je aan de slag met de facturatie voor verschillende opdrachtgevers. Er zijn veel gereden busopdrachten geweest de afgelopen week dus daar ben je wel even mee bezig. Daarna ga je verder met het controleren en verwerken van de ingeleverde ritopdrachten, rittenstaten, gereden kilometers en gewerkte uren van de chauffeurs in de systeem. Dankzij jouw correctheid signaleer je een afwijking en je probeert deze op te lossen. Hiervoor stem je af met de juiste personen. Aan het einde van de ochtend is de administratie helemaal in orde om door te sturen aan de salarisadministratie. In de lunchpauze haal je samen met je collega’s een frisse neus tijdens een wandeling. Hierna ben je weer fris om aan de slag te gaan met het afwerken van reiskassen van chauffeurs en controleer je aan ritopdrachten gekoppelde inkopen. Aan het einde van de dag kun je veel taken afvinken en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Een veelzijdige functie binnen de Touringcardivisie van Munckhof

Spreekt bovenstaande beschrijving je aan? Dan ben jij de Administratief Medewerker die wij zoeken! Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de tijdige en correcte afhandeling van de facturatie en urenverwerking van de gehele touringcar divisie. Hiervoor verwerk en controleer je gereden busopdrachten, rittenstaten, gereden kilometers en uren van chauffeurs. Hiervoor werk je in geautomatiseerde systemen. Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor het controleren en coderen van de reiskassen van chauffeurs en aan ritopdrachten gekoppelde inkopen. Uiteraard ondersteun je daarnaast je collega’s waar nodig bij diverse administratieve taken.

Jouw profiel

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring op administratief gebied (facturatie, boekhouding, urenverwerking, ritverwerking, planning)
  • Kennis van het Office-pakket (Word, Excel en Outlook) en geautomatiseerde systemen.
  • Ervaring met het toepassen van de rust- en rijtijdenwet is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent iemand die nauwkeurig, accuraat en discreet te werk gaat.
  • Je kunt je goed staande houden in een dynamische omgeving, blijft effectief werken onder tijdsdruk en bent representatief.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop, je kunt reactie verwachten binnenkort.

Mocht je vragen over deze functie hebben dan kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de manager van de afdeling: