Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Buurtbeheerder (36 u/w)

Werkgever:Nester
Plaats:Reuver

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Nester is een sociale huisvester die een thuis biedt aan mensen in Midden- en Noord-Limburg. We hebben een positieve invloed op het wonen en de leefbaarheid voor de lokale gemeenschappen en zijn verbonden met de mensen die daar deel van uitmaken.Niet alleen als verhuurder maar ook als werkgever bieden wij een warm nest.

Nieuw jaar, nieuwe baan! Tijd voor iets nieuws?

Het nieuwe jaar is nog maar een paar weken oud, maar de tijd is misschien wel al rijp voor een nieuwe functie! Wil je het eens over een andere boeg gooien, midden in de maatschappij staan, een verschil kunnen maken voor onze huurders? Nester zoekt een buurtbeheerder. Iets voor jou?

Wat doet een buurtbeheerder?

Als buurtbeheerder lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van het woon – en leefklimaat in wijken en buurten. Je bent onze ogen en oren in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en leefbaarheid van de openbare ruimten. Je signaleert storingen en gebreken aan de technische installaties en meldt deze intern. Een veilig en prettig woon- een leefklimaat binnen en buiten complexen dat is wat wij willen. Jij houdt hier toezicht op. Je signaleert problemen, spreekt bewoners aan op zaken, lost praktische problemen op. Organiseert en/of ondersteunt leefbaarheidsactiviteiten. Als je de problemen niet zelf op kunt lossen dan draag je de signalen over aan interne afdelingen en samenwerkingspartners. Je helpt bewoners –waar dat kan - op het gebied van groen, schoon, heel en veilig. Je krijgt ook de ruimte om zelf activiteiten in de wijk te organiseren. Activiteiten die ten goede komen van de leefbaarheid in de wijk in en rond onze complexen. Je onderhoudt en bouwt een netwerk met relevante contacten ( wijk-partners). Je hebt een stevige persoonlijkheid, werkt ook graag zelfstandig en je bent in staat mensen te enthousiasmeren.

What’s in there for you?

In deze functie krijg je de vrijheid jezelf en de functie te ontwikkelen. Lekker ondernemend! Als buurtbeheerder ondersteun je je collega’s door er voor te zorgen dat zij hun werk nog beter kunnen doen. De functie is ingedeeld in salarisschaal F van de CAO Woondiensten.

Een echte Nester

Nester heeft meerdere werkwaarden maar bij een buurtbeheerder zitten deze eigenschappen in het bloed:

 • Je pakt aan en laat pas los als het geregeld is.
 • Je spreekt iemand aan maar laat het ook weten als het goed gaat.
 • Je toont initiatief en durf.
 • Je bent nieuwsgierig, stelt vragen en luistert naar de ander.
Functie-eisen
 • Je hebt een MBO werk -en denkniveau.
 • Je hebt basiskennis van huurrecht
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van het werkgebied
 • Je kunt prima omgaan met agressie en conflicthantering.
 • EHBO en BHV zijn afkortingen die jou totaal niet vreemd zijn.
 • Je bent te omschrijven als klantgericht, communicatief vaardig, overtuigend, samenwerkend, inlevend, betrokken en probleemanalytisch.
Word je hier enthousiast van?

Voor vragen over de inhoud van deze functie kun je terecht bij Winnie Verolme, Manager Wonen. Zij is bereikbaar via 06-82306608 Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Anique Ververgaert, adviseur HRM. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) voor 7 februari 2022 naar sollicitatie@nester.nl

Je hebt gereageerd en dan?
 • Gaan we graag met jou in gesprek gaan over de functie en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.
 • Naar aanleiding van het gesprek zal een keuze gemaakt worden.
 • Het eerste gesprek zal plaatsvinden op 10 februari in de middag.
 • Op 18 februari in de ochtend voeren wij het tweede gesprek.