Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Consulent Klant en Wonen

Werkgever:Nester
Plaats:Reuver

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

We zoeken het visitekaartje van Nester.

Werken in Reuver. Het is dynamischer dan het klinkt! Bij Nester is geen dag hetzelfde en zeker niet in de functie van consulent Klant en Wonen (K&W). Jij bent het visitekaartje van Nester. Je weet precies de juiste toon te vinden tijdens gesprekken met onze klant. Dat is onder andere de juiste balans tussen efficiént en positief communiceren.

Een Consulent K&W? Wat doet die dan?

Je beantwoordt zelfstandig en efficiënt de meest voorkomende vragen van huurders en woningzoekenden. Die komen via de telefoon, maar ook per mail of per social media bij je binnen.

Je weet de huurder te begeleiden richting onze website en social media kanalen, waar ze zelf de meeste antwoorden kunnen vinden. Maar je kunt ze ook helpen de juiste persoon voor een specifieke vraag te vinden. Je werkt nauwkeurig en weet op een proactieve wijze de juiste feedback te geven aan collega’s over klantsignalen en bereikbaarheid. Op basis van jouw registratie, beoordeling en analyse van de binnenkomende vragen en klachten rapporteer jij en draag jij bij aan het verbeteren van onze procedures en processen! Je werkt 28-36 uur (in overleg) en afgestemd op de behoefte van Nester.

En wat krijg jij?

Je werkt in een organisatie waar je je Thuis voelt; ons nest is warm en toegankelijk, er is een informele sfeer en de collega’s natuurlijk fantastisch! Er is werksoep en werkfruit, regelmatige confettimomenten en ongelooflijk veel werkplezier!

Je salaris ligt tussen de € 2765,- en € 3357,- schaal F (CAO Woondiensten). Je hebt een loopbaanbudget van € 900,- per jaar, wat je ook kunt opsparen. Even afschakelen van je werk, dat doe je met je ruim 5 weken vakantie.

Wat je nodig hebt voor deze functie

  • Je hebt een MBO werk -en denkniveau. Een opleiding juridisch-administratief is een pre maar geen must.
  • Je bent klantgericht, makkelijk aanspreekbaar, flexibel en stressbestendig
  • Kennis van huurrecht en woonruimteverdeling is een pre
  • Ervaring met professionele (social) mediakanalen en geautomatiseerde hulpmiddelen zoals KVS (klantvolgsysteem) is meegenomen.
  • Je maakt een geweldige eerste indruk, bij ons en bij onze klant
#zinin?

Wil je meer info? Dan kun je terecht bij Winnie Verolme, manager Wonen. Zin in en interesse? Stuur dan je korte motivatie en cv uiterlijk 3 juni naar sollicitatie@nester.nl

Je hebt gereageerd en dan?

Spannend! We nodigen je uit voor een gesprek. In de ochtend van dinsdag 14 juni zijn de eerste selectiegesprekken. Op maandag 20 juni vindt het tweede gesprek plaats.