Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectregisseur

Werkgever:Nester
Plaats:Reuver

Nester is volop in ontwikkeling, maar onze kernwaarden zitten al verankerd in ons DNA. Dichtbij, samen, betrouwbaar en ondernemend. Dat is onze organisatie en dat zijn onze medewerkers. Als projectregisseur bouw jij letterlijk mee aan de toekomst. Dit doe je niet alleen met stenen maar ook doordat je veel bezig bent met het opbouwen en onderhouden van relaties die betrokken zijn bij de projecten die jij in beheer hebt.

Wat doet een projectregisseur?

Ieder nieuwbouw -of onderhoudsproject start met een vastgoedproject. Jij bent verantwoordelijk voor dit project. Dit doe je door alle fysieke, sociaal maatschappelijke en economische componenten in beeld te brengen in relatie tot onze maatschappelijke opgave. Dit doe je in samenwerking met collega's, stakeholders en partners. Het verrichten van een haalbaarheidsstudie is voor jou bekend terrein. je schrikt niet terug van het opstellen van Grex en Opex. Want jij weet wat wij met deze termen bedoelen. Als het zover is en je kunt starten met het project dan zorg je ook dat je projectcontrol staat als een huis. Betrouwbaar is één van onze kernwaarden en risico's houden we graag beheersbaar. Dat betekent dus ook dat je zorgt voor goede contractvorming en dat je de afspraken die gemaakt zijn met de ketenpartners bewaakt. Je bent dan wel de enige projectregisseur binnen Nester en uniek in zijn soort, maar je bent zeker niet alleen! Bij een project ben jij de spin in het web. Daarbij gaat het om samenwerken, begeleiden en aansturen van het projectteam, communicatie met bewoners, gemeenten, zorg en bouwpartners.

What’s in there for you?

In deze nieuwe functie krijg je de vrijheid jezelf te ontwikkelen. Je kunt letterlijk bouwen aan en een stempel drukken op de toekomst! De functie is ingedeeld in schaal L.

 • Je zoekt belanghouders op
 • Je pakt aan en laat pas los als alles geregeld is. Je denkt in mogelijkheden met de klant mee.
 • Je toont initiatief en durft

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde of Vastgoedmanagement.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, zoals projectleider nieuwbouw,
 • Je hebt ervaring met ketensamenwerking, projectmanagement, met Turn-key en Design & Buildprojecten.
 • Je kunt makkelijk op verschillende niveaus communiceren en je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt kennis van relevante wet -en regelgeving.

Word je hier enthousiast van?

Voor vragen over de inhoud van deze functie kun je terecht bij Mark Schreurs, Manager Vastgoed, telefoonnummer 06 - 46 35 67 66 Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) 1 februari 2022 naar sollicitatie@nester.nl

Je hebt gereageerd en dan?
 • Daarna gaan we met je in gesprek over de functie en wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.
 • De eerste gesprekken vinden plaats op 7 februari in de ochtend en vroege middag.
 • De tweede gesprekken zullen zijn op 9 februari in de ochtend