Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Technisch Projectmanager

Werkgever:PreZero
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Projectverantwoordelijk voor de modernste recyclingtechnieken en innovaties? PreZero bouwt in een snel tempo de meest innovatie fabrieken en installaties om allerlei stromen te recyclen naar hoogwaardige grondstoffen. Bijvoorbeeld onze 2 nieuwe plants in Zwolle, waar we 85.000 ton plastic, drankenkarton en metalen per jaar sorteren en opwaarderen tot nieuwe grondstoffen en onze nieuwe plant in Winschoten waar we van snijafval uit de kartonindustrie, grondstoffen maken voor de papier- en kartonindustrie. Maar denk ook aan een project waarmee we een installatie bouwen om warmte en CO2 af te vangen uit onze afvalenergiecentrale en dit vervolgens weer terug leveren aan een naastgelegen kassencomplex.

De projecten kunnen variëren in omvang en aard, maar liggen op het gebied van business development, modificaties van bestaande installaties en greenfield nieuwbouw projecten. De projectgrootte voor een senior project manager gaat tot € 100 miljoen. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het project, die mogelijk een doorlooptijd kent van meerdere jaren. De projecten beslaan het complete project spectrum met daarbij een sterke focus op feasibility, engineering en daarna construction en commissioning van de installatie. De projectmanager blijft ook na oplevering betrokken bij optimalisaties en modificaties.

Wie ben je?

Je bent enthousiast, bevlogen en gericht op samenwerken op diverse niveaus met zowel interne als externe partijen. Jij pakt de verantwoordelijkheid vanaf de initiatie t/m de overdracht na implementatie. Jij zorgt ervoor dat jouw ideeën voor innovatie en verbeteringen worden besproken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde technische hbo/wo opleiding (bijv. chemische technologie of werktuigbouwkunde)
  • 5 – 8 jaar ervaring in het aansturen van grootschalige CAPEX projecten binnen een productieomgeving
  • een opleiding in projectmanagement zoals bijvoorbeeld IPMA is een pré
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord én geschrift
  • up-to-date kennis van relevante projectmanagement technologieën en methodieken.

Onze installaties zijn verspreid over het hele land. Jij hebt geen bezwaar tegen reizen en bent bereid meerdere dagen achter elkaar op locatie te zijn als de situatie daar om vraagt. We hebben de mogelijkheden tot thuiswerken of op één van onze 45 locaties. Je hebt de mogelijkheid om dit naar eigen inzicht in te plannen.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Salaris tussen € 6.500,- en € 8.800 bruto per maand
  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen (mogelijkheid om extra dagen te kopen)
  • Leaseauto, laptop en smartphone
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder een ontwikkelprogramma
  • Collectieve regelingen zoals pensioen en bedrijfsfitness

Meer informatie?

Bel of mail Roy Janssen, Directeur Processing, via roy.janssen@prezero.com of 06-50651001

Wie zijn wij

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat doen we op meer dan 50 locaties. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Dan is de kringloop rond.

Bij PreZero hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn heel bevlogen over ons bijzondere werk. Onze collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster of thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.