Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider / Persoonlijk Begeleiders

Werkgever:PSW
Plaats:Reuver

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zie jij het als een uitdaging om voor onze cliënten van hun nieuwe huis een thuis te maken? Dan is werken bij het nieuwste woonbegeleidingscentrum van PSW wellicht iets voor jou. Naar verwachting zijn de 24 appartementen die momenteel in Reuver worden gebouwd op 1 maart 2021 gereed. Om alle cliënten goed te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek naar medewerkers die graag mee willen bouwen en onderdeel willen zijn van het nieuwe team van WBC Reuver.

Ga de uitdaging aan bij het nieuwe woonbegeleidingscentrum in Reuver!

Per februari/maart 2021 is PSW Wonen voor gemiddeld 24 uur per week op zoek naar meerdere:

(Ondersteunend) begeleiders en persoonlijk begeleiders

Wat ga je doen?

  • Je werkt vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’. Jouw verantwoordelijkheid is groot, maar je staat er niet alleen voor. Met collega’s en ouders/ verwanten zorg je ervoor dat de cliënten richting en inhoud aan hun eigen leven kunnen geven.
  • Jij zorgt voor de ontwikkeling en/of het behoud van vaardigheden en zelfstandigheid. Je helpt de bewoners op weg naar meer eigen regie over hun leven en maakt participatie in de lokale samenleving mogelijk.
  • Je kunt snel schakelen, speelt in op de individuele zorgbehoefte en voert ondersteunende en cliëntgerichte werkzaamheden uit.
  • Naast de dagelijkse begeleiding en persoonlijke verzorging lever je als (ondersteunend) begeleider een bijdrage aan de uitvoering van de individuele ondersteuningsplannen.
  • Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg van een aantal bewoners en maak je een passend ondersteuningsplan. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis.

Benieuwd hoe onze medewerkers deze functies ervaren? Lees dan hier het interview met Inge Streng-Jorissen (persoonlijk begeleider) of lees hier de ervaringsverhalen van Loes Korsten (persoonlijk begeleider) en Sonja Elbers (begeleider).

De locatie

De cliënten die komen te wonen op de Parklaan in Reuver zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. De meeste cliënten maken de overstap van wonen vanuit de thuissituatie naar meer zelfstandig wonen bij PSW. Een aantal cliënten hebben ook een fysieke beperking, autisme of andere bijkomende beperking. De nieuwe locatie biedt jou dé kans om er samen met je collega’s iets moois van te maken.

Wat hebben we te bieden?

  • Direct een vast contract.
  • Een baan bij een werkgever die qua werknemerstevredenheid in de regionale top 3 staat. Werken bij PSW = we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!
  • Een informele werksfeer.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Voor de functie van (ondersteunend) begeleider is een agogische opleiding op minimaal niveau 3 vereist.
  • Voor de functie van persoonlijk begeleider is een agogische opleiding op minimaal niveau 4 vereist.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Corinne van de Griendt, teamleider via +31 6 57290528 of c.vandegriendt@psw.nl of bij Nicole Peerlings, persoonlijk begeleider via +31 6 30035721 of n.peerlings@psw.nl Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl

De eerste gesprekken staan gepland op 26 oktober 2020.