Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Huishoudelijk Medewerker

Werkgever:PSW
Plaats:Reuver

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij altijd al wat willen betekenen voor mensen in de gehandicaptenzorg? Ben jij netjes, ordelijk en hou jij net als ons van een schone omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen, is voor WBC Reuver voor 10 uur per week op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker

Liever meer uren, op onze locatie Voor Centrum voor Zorg, Onderwijs en Revalidatie de Heikei in Haelen zoeken we ook een huishoudelijk medewerker voor 10 uur per week.

Wat ga jij doen?

Jij verricht als huishoudelijk medewerker de huishoudelijke werkzaamheden. Je voert dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit, neemt de telefoon aan en ontvangt bezoekers. Je werkt voornamelijk zelfstandig.

De werkzaamheden zijn in overleg in te delen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 12.30 of 12.30 tot 15.30 uur.

De locaties

De cliënten die wonen op de Parklaan in Reuver zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking. De meeste cliënten maken de overstap van wonen vanuit de thuissituatie naar meer zelfstandig wonen bij PSW. Een aantal cliënten hebben ook een fysieke beperking, autisme of andere bijkomende beperking.

Het (WBC) Den Roover in Reuver biedt begeleiding bij het wonen aan mensen met een licht tot matig verstandelijke handicap en gedragsproblematiek. Op deze locatie woont men individueel in eigen appartementen. In het complex wonen 10 cliënten.

Het schoonmaken van een kantoorlocatie in Reuver behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat hebben we te bieden?

  • Een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid verlenging naar een vast contract.
  • Een prettige informele werksfeer.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
  • Werken bij PSW = we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

Wat verwachten we van jou?

  • Je kunt met respect omgaan met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je bent een kei in het creëren van een brandschone omgeving. Orde en netheid zijn voor jou vanzelfsprekend.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Corinne van de Griendt, teamleider via 0657290528 of c.vandegriendt@psw.nl . Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl