Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch Gezinsbegeleider PSW Junior Team Venlo

Werkgever:PSW
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als ambulant gezinsbegeleider binnen PSW Junior richt je je op gezinnen met kinderen en jeugdigen. Je bent in staat echt contact te maken, je bent flexibel, zelfstandig, proactief en hebt een gezonde dosis humor. Klinkt bekend? Dan willen we jou graag ontmoeten!

De unieke manier van werken door PSW Junior is passend in veel verschillende situaties. Dat maakt dat de organisatie sterk groeit en dat dit naar verwachting de komende jaren doorzet. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zichzelf verder wil ontwikkelen naar de functie van:

Pedagogisch gezinsbegeleider

Wat ga je doen? Als pedagogisch gezinsbegeleider richt je je op gezinnen met veelal multi-problematiek waarin een kind of jeugdige betrokken is. De behandeling is gericht op herstel, ontwikkeling, stabiliseren en/of hanteerbaar maken van het probleem. De ouders hebben de regie en jij als professional kijkt welke vraag hieraan ten grondslag ligt en hoe wij daarin het beste kunnen ondersteunen. Dit doe je o.a. door systeemgerichte begeleiding (Greenspan, TEACCH, VHT, Brainblocks, etc.) toe te passen en met innovatieve en creatieve oplossingen te komen. Het doel is altijd het functioneren van het kind binnen het gezin te verbeteren. Als ambulant begeleider weet je de krachten te bundelen van in- en externe disciplines om zo tot de beste behandeling dan wel begeleiding te komen.

Regio Noord- en Midden Limburg

Als pedagogisch gezinsbegeleider bij PSW Junior ben je veel onderweg omdat je in de omgeving van het kind werkt. Wij zijn actief in Noord- en Midden Limburg en zoeken een collega voor de regio Venlo.

Wat hebben we te bieden?

  • Goede werksfeer, fijne collega’s en de ruimte om je werktijden zelf in te plannen (uiteraard in overleg met de gezinnen).
  • Het aantal uren is bespreekbaar en bepalen we in overleg.
  • We hebben een breed opleidingsaanbod gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding aangevuld met het diploma TOP-PPG.
  • Je hebt affiniteit met en ervaring in het werken met kinderen en/of ouders met een ontwikkelingsachterstand/verstandelijke handicap en bijkomende gedragsproblematiek.
  • Bent flexibel inzetbaar ook buiten kantoortijden en dagen naar vraagstelling van het gezin.
  • Je hebt feeling met het opbouwen en behouden van interne en externe contacten.
  • Je beschikt over een auto en bent bereid deze tegen de geldende kilometervergoeding te gebruiken.

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marleen de Bruin, Pedagogisch Gezinsbegeleider op telefoonnummer: 06-23259752

De gesprekken vinden op 29 april plaats tussen 10-15 uur. Kandidaten die worden uitgenodigd, worden hierover 28 april telefonisch geinformeerd.