Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Business Consultant

Werkgever:Pulse
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature Business Consultant

“Together with passion we challenge”

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te verbeteren met het Microsoft Dynamics 365-platform.

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 150 gepassioneerde medewerkers. De corebusiness van Pulse is het bezig zijn met mensen en processen. Het verlenen van kwalitatief goede service is daarom van uiterst groot belang om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Omdat we als bedrijf groeien en de kwaliteit van onze service hoge prioriteit heeft zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business Consultant

Werken bij Pulse betekent veel variatie, uitdaging en flexibiliteit in een fijne cultuur met veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt in verschillende teams met professionele, gepassioneerde en hulpvaardige collega’s.

Wat ga je doen?

Je bent als business consultant binnen Operations de perfecte sparringpartner voor collega’s en onze klanten uit de Productie en/of groothandel & distributie.

Middels jouw doortastendheid analyseer je de bedrijfsprocessen van onze klanten, breng je de ondernemingsbehoeften in kaart en in overleg met collega’s zorg je voor de juiste oplossing middels het Microsoft Dynamics 365 platform. Je zorgt voor een goede overdracht van informatie tussen onze Sales en Operations afdelingen. Je stelt je bij deze werkzaamheden niet alleen maar dienstbaar op, maar durft ook direct te zijn.

Daarnaast houd je de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten, samen met de andere business consultants. Ook op het gebied van het Microsoft Platform blijf je op de hoogte. Als Business Consultant acteer je zowel op tactisch als strategisch niveau en heb je een adviserende rol richting het management en de directie.

Het overbrengen van kennis aan onze consultants op het gebied van Microsoft Dynamics en consultancy skills past goed bij je. Je kan begeleiding bieden aan collega’s en klanten tijdens de implementatietrajecten zodat alles volgens plan blijft verlopen.

Welk profiel zoeken we?

Het belangrijkste om voor deze vacature in aanmerking te komen is dat je een echte teamspeler bent, die leergierig is en de focus heeft liggen op de juiste oplossing voor de klant. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring als senior consultant in een of meerdere branches waarin Pulse actief is. Overige eisen zijn:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over kennis en ervaring met het Microsoft Dynamics D365 platform of andere relevantie ERP-software;
 • Je bent analytisch sterk om bedrijfsprocessen en systemen snel te doorgronden;
 • Kennis en ervaring van een of meerdere van de branches waarin wij actief zijn is een must.
 • Goede presentatie- en communicatie skills is een must waarbij je ook goed in staat moet zijn om processen te kunnen visualiseren.
 • Kennis en ervaring met Agile werken is een pré.
 • Bovenal heb je een verantwoordelijke, leuke en spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT en het Microsoft platform!

Wat kun je verwachten van Pulse?

Buiten de niet-meetbare arbeidsvoorwaarden zoals volop mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling, goede begeleiding en werkplezier, bieden we een prima salaris en hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 33 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden (zonder terugbetaalregeling).
 • Een leaseregeling.
 • Een collectieve ziektekostenregeling met diverse kortingen.
 • Een pensioenregeling op maat gemaakt.
 • Alle gereedschappen, zoals een laptop of smartphone, die jouw werkzaamheden zo makkelijk mogelijk maken.
 • Veel ruimte voor overleg, kennisoverdracht, plezier en jouw duurzame inzetbaarheid.