Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gespecialiseerd begeleider Ravenbos

Werkgever:Radar
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Gespecialiseerd begeleider Ravenbos

Ben jij een begeleider met coachende vaardigheden en heb je kennis en ervaring in het begeleiden van mensen een co morbide psychiatrische problematiek?

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Dus ook als je een verstandelijke beperking hebt. Iedereen wil actief meedoen in de samenleving, zich kunnen ontwikkelen en keuzes maken. Bij Radar helpen we mensen daarbij.

Iedereen verdient mooie kansen. We zoeken daarom samen met cliënten uit hoe ze willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. En het is aan ons om daar onbevooroordeeld en met lef oplossingen voor te zoeken. We zijn nieuwsgierig en gaan niet uit van wat is, maar van wat zou kunnen. En we gaan vooral uit van contacten en interactie. Verbinding en betrokkenheid, die menselijkheid en die aandacht zijn voor ons belangrijk. We zijn er voor hen en voor elkaar. Doe jij mee?

Woonvorm Ravensbos is een 24 uurs locatie voor bewoners met een verstandelijke beperking, autisme en psychiatrische problematieken. Hierdoor is er sprake van complexe ondersteuningsvragen en minder voorspelbaar gedrag.

Naast de begeleidingsvormen wordt er behandeling aangeboden. Verder is er een dagbesteding op locatie. Het team is samengesteld uit 1 ondersteuner, 1 persoonlijk begeleider en 15 gespecialiseerd begeleiders die door een senior gespecialiseerd begeleider en gedragskundige ondersteund worden.

Als gespecialiseerd begeleider heb je naast een regierol richting collega’s en het netwerk van de cliënten ook een regierol in de ondersteunings- en behandelplannen van de complexere casussen. Hierin weet je nauw samen te werken met de gedragskundige en weet je complexe zorgvragen te vertalen naar een multidisciplinaire aanpak. Je analyseert wat er zorginhoudelijk en op teamniveau gebeurt. Collega’s weet je te coachen en mee te nemen en je hebt een signalerende en initiërende rol in de ontwikkelbehoefte van het team.

Wat breng jij mee

  • Jehebt een vakgerichte mbo 4- en/ofhbo-opleiding afgerond;
  • Je weet ondersteunings- en behandelplannen plannen op te stellen en hierin te regisseren;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een helicopterview;
  • Je weet vanuit nature een coachende rol aan te nemen;
  • Je hebt kennis en ervaring in het werken met verstandelijk beperkte mensen, ook ervaring met specifieke doelgroepen zoals cliënten met hechtingsproblematiek, cliënten met gedragsproblemenen/of cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis;
  • Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband;
  • Je bent bereid tot het werken in een onregelmatig dienstrooster;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
  • Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden;
  • Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!?

Praktisch

Het betreft een dienstverband voor 24-28 uur per week voor de duur van 7 maanden. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45 met een maximaal salaris van €3.289 op basis van 36 uur. Ingangsdatum 15 oktober. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring OmtrentGedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Denise Smeets, +31 6 54935795

Aantal Uren:

24-28 uur per week

Contract:

Tijdelijk

Plaats:

Heuvelland

Sluitingsdatum:

24-09-2021