Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Voorzitter voor onze centrale cliëntenraad

Werkgever:Radar
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken een nieuwe voorzitter voor onze centrale cliëntenraad

Heb jij hart voor onze cliënten en ideeën over de beste zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou, als voorzitter van onze centrale cliëntenraad!

Dromen, wensen en talenten, iedereen heeft ze. Ook als je een (licht)verstandelijke beperking hebt. Onze cliënten willen actief meedoen in de samenleving, zichzelf ontwikkelen en kiezen hoe ze leven. Wij als Radar helpen daarbij. De grootste kracht van Radar is dat we alles doen juist voor die cliënt. Wie je ook spreekt, van begeleider tot de Raad van Toezicht; iedereen draagt dit uit.

Een van de belangrijkste medezeggenschapsorganen hierbij is onze centrale cliëntenraad van ouders/verwanten. Hierin zitten de mensen die samen met ons het verschil kunnen maken voor onze cliënten. Wat houdt dat dan nu in voor een lid van onze cliëntenraad? Je kijkt en luistert naar cliënten en hun ouders en/of verwanten. Ook weet jij het verhaal van Radar hierin mee te nemen. Je durft door te vragen, bent onbevooroordeeld en oprecht geïnteresseerd in het verhaal en de mening van een ander. Hierbij neem je altijd het collectieve belang van onze cliënten als uitgangspunt. Als lid van onze centrale cliëntenraad denk je mee, praat je mee en beslis je mee over zaken voor al onze cliënten.

Binnen Radar werken wij altijd samen. Je kunt dus altijd terugvallen op andere leden.

Wat breng jij mee

  • Je hebt grote affiniteit met onze cliënten;
  • Je hebt een kritische en open houding;
  • Je hebt een doortastende en flexibele instelling;
  • Je maakt graag samen met en voor cliënten het verschil;
  • Je kunt op een natuurlijke manier het voorzitterschap invullen;
  • Je hebt er ook tijd voor; zo’n 10 tot 15 uur per maand, voornamelijk in de avonduren. (afhankelijk van vergaderingen en actuele ontwikkelingen)

Jij hebt dat hart voor de zorg en ideeën die gehoord moeten worden, en nu …

Geweldig! Stuur een mailtje naar Monique Lennertz, zij is bestuurssecretaris bij Radar. Haar mailadres is m.lennertz@radar.org In de mail vragen we je aan te geven waarom het CCR-lidmaatschap je aanspreekt. We willen je graag leren kennen, dus Monique nodigt je dan uit voor een kopje koffie of thee en een kennismakingsgesprek op gepaste afstand. Heb je eerst nog vragen? Ook dan staat Monique voor je klaar. Je kunt haar mailen of bellen op 06 – 506 673 17.

Aantal Uren:

10 - 15 uur per maand

Contract:

Bepaalde tijdContractTijdelijkVast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Zuid-Limburg

Sluitingsdatum:

27-04-2021