Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker

Werkgever:Rhenus Road BV
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Administratief Medewerker

Venlo

Voor deze veelzijdige administratieve functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker met minimaal HBO werk en denkniveau die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en ons team wil komen versterken!

DE FUNCTIe

Als Administratief medewerker ben je samen met je mede collega’s verantwoordelijk voor het beheren en verwerken van de administratieve en financiële gegevens op de afdeling Administratie. Naast beheer en verwerking van administratieve gegevens, behoort het verder ontwikkelen en optimaliseren van de processen op de afdeling administratie tot je verantwoordelijkheid.

Je draagt zorg voor het tijdig, correct en volledig vergaren en registreren van informatie met betrekking tot de orders van diverse klanten en bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de transportdossiers. Facturatie, het afhandelen van crediteuren facturen van inkomende- en uitgaande zendingen, het afhandelen van disputen en het zorgdragen voor de totale administratieve verwerking van de zendingen, behoort tot je takenpakket.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het optimaliseren, verbeteren en ontwikkelen van processen en procedures op de afdeling administratie.

De Administratief Medewerker die wij zoeken heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden. In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren, administratief sterk bent en proactief kan reageren. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een medewerker met HBO werk en denkniveau.

Daarnaast heb je kennis van en affiniteit met de markt voor wegtransport, transportdocumenten en agentennetwerken.

WAT BIEDEN WIj

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je krijgt een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met een persoonlijk flexibel budget.

Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is bij ons heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat.

REAGEREn

Durf jij deze uitdaging aan, en pas je in het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief waarom jij juist degene bent die onze administratie moet versterken! E-mail: Nicole.Schreurs@nl.rhenus.com