Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Loodsmedewerker Crossdock

Werkgever:Rhenus Road BV
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Loodsmedewerker crossdock

(Vast dienstverband of oproepbasis)

Venlo

Heb jij ervaring als loodsmedewerker? Ben je nauwkeurig? En ben jij een echte aanpakker? Kom dan ons team versterken in het crossdock!

DE FUNCTIe

Voor onze Loods in Venlo zijn wij op zoek naar een teamplayer die van aanpakken weet. Je vindt het fijn om te werken in een hectische en dynamische werkomgeving.

Als loodsmedewerker Crossdock ben je continu bezig en zorg je er samen met je collega’s voor dat alle goederen in de vrachtwagens geladen en gelost worden.

Wat ga je doen?

  • Laden en lossen van vrachtauto’s;
  • In- en uitscannen van goederen;
  • Gereedzetten van zendingen;
  • Controleren stuks-tal/schades;
  • Invullen palletbonnen;
  • Aftekenen vrachtbrieven onder vermelding van dossiernummer;
  • Op orde houden van de loods

De werkzaamheden worden in onregelmatige diensten uitgevoerd.

De Loods Medewerker die wij zoeken heeft ervaring met het werken in een loods en heeft bij voorkeur ervaring met het bedienen en rijden van een heftruck.

Je bent een harde werker, maar toch erg nauwkeurig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

WAT BIEDEN WIj

Wij bieden een leuke functie binnen een dynamische groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei.

Je komt te werken in een deskundig team, waarmee je samen elke dag het resultaat bereikt. Een goede samenwerking en collegialiteit is bij ons heel belangrijk, evenals dat je met veel plezier en voldoening elke dag naar je werk gaat.

Je ontvangt een marktconform salarispakket en werkt 40 uur per week waarbij je in een systeem van diverse dag, avond en nachtdiensten werkzaam bent.

Wij zijn op zoek naar medewerkers op fulltime basis en/of op oproepbasis.

REAGEREn

Durf jij deze uitdaging aan, en pas je in het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief waarom jij juist degene bent die onze Loods moet komen versterken! E-mail: Nicole.Schreurs@nl.rhenus.com