Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Adviseur

Werkgever:Sandvik DC Venlo
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sandvik DC Venlo is op zoek naar een

HR Adviseur

24 uur | Venlo Sandvik Materials Technology is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van geavanceerde roestvrije staalsoorten en speciale legeringen voor de meest veeleisende industrieën, met wereldwijd 5.084 werknemers en een omzet van 13.598 miljoen SEK in 2020. Het aanbod omvat een grote verscheidenheid aan productvormen, zoals buizen, pijpen, staven en bandstaal, alsook producten voor industriële verwarming. Met een unieke expertise in materiaaltechnologie en een uitgebreid inzicht in industriële processen en toepassingen worden producten en diensten voortdurend ontwikkeld om de productiviteit en veiligheid van de klant te verhogen, terwijl vaak ook de milieu-impact wordt verminderd. Ben jij het gewend om zelfstandig in een dynamische omgeving te functioneren? Bezit jij de kennis om mensen te helpen met diverse HR-vraagstukken? Bouw jij graag mee aan structuur in het HR-proces binnen een organisatie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Doel van de functie

Het doel van de functie is het zelfstandig coördineren en beheren van verschillende HR activiteiten bij het Sandvik distributiecentrum in Venlo (en voor een sales hub in Rotterdam).

Jouw verantwoordelijkheden zijn

  • Adviseren van het Management met betrekking tot HR vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
  • Uitvoeren en optimaliseren van het personeelsbeleid;
  • Vormgeven en professionaliseren van beleid op het gebied van talentmanagement, verzuim, training en opleiding;
  • Begeleiden van verzuimtrajecten en in- en uitdiensttredingstrajecten;
  • Ontwikkelen en implementeren van (individuele) programma's gericht op deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling;
  • Werven en selecteren van nieuwe werknemers;
  • Eerste aanspreekpunt voor alle werknemers en bijvoorbeeld uitzendbureaus;
  • Contact onderhouden met de HR afdeling in Zweden
Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO diploma bij voorkeur in de richting van Human Resource Management. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een HR-functie in een snel veranderende omgeving. Je hebt een goede kennis van wet- en regelgeving op het gebied van HR. Je hebt ervaring in het voeren van verschillende soorten gesprekken en arbeid juridische trajecten. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Sandvik jou?

Een informele dynamische organisatie met korte lijnen en met veel ruimte voor eigen inbreng. Een functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je iedere dag voor nieuwe uitdagingen staat. Een gezellig team waarin je samen streeft naar een zo goed mogelijk resultaat. Een marktconform salaris en een 24-urige werkweek welke in overleg flexibel in te delen is.

Contact

Mocht je meer informatie nodig hebben over het proces of de functie, neem dan contact op met HR. Deze is te bereiken via HRBenelux@Sandvik.com of +31800 – 8044 Solliciteer vóór 30 mei 2021 op deze functie via de solliciteer knop! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Trefwoorden: HR adviseur, human resources, HR professional, personeelszaken, HRM, talentmanagement, verzuim, human resource management, vacature Venlo, parttime, hbo