Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Customer Service Medewerker

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Maasbree

Customer Service Medewerker

Jouw werkdag

Als Customer Service Medewerker vervul je de rol van Program Owner en ben je dé schakel tussen BrandLoyalty en Seacon Logistics. BrandLoyalty verzorgt loyaliteits- en spaarprogramma’s voor de food retail over de gehele wereld. Als Program Owner wordt je gekoppeld aan deze unieke programma’s.

Als spin in het web verzorg je o.a. de coördinatie van de goederenstroom, monitor je de voorraad en heb je veel (internationaal) klantcontact. De diversiteit en continue vernieuwing van programma’s zorgen voor een dynamische werkomgeving, waarin het de kunst is om te zorgen voor een optimale serviceverlening aan de klant. Ook verwachten we van jou een kritische blik op de inrichting van processen, zodat deze zo efficiënt mogelijk worden ingericht en er sprake is van continue verbetering.

Dit ben jij

Je kunt goed plannen en organiseren, je werkt nauwkeurig en vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen. Je hebt een proactieve houding richting de klant en je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk. Daarnaast weet je het overzicht te behouden in een soms dynamisch omgeving. Om het team goed te kunnen ondersteunen beschik je over MBO+/HBO- werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke rol. Beheersing van de Engelse taal is vereist. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Dit bieden wij

Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn. Initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een resultaatafhankelijke bonusregeling worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn.

Interesse??

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien?

Deze vacature is in behandeling bij VIA Logistics Professionals. Via onderstaande button word je doorgelinkt naar de website van VIA Logistics Professionals en kun je solliciteren.