Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Expediënt - Planningsteam

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Expediënt - Planningsteam

Functie omschrijving

In deze rol als expediënt stel jij zelfstandig een optimale transportplanning op. Jij weet als geen ander een haalbare tijdsplanning te maken en onderhoudt hiervoor contact met o.a. onze klanten en de chauffeurs. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor het transport binnen Europa en van en naar het Verenigd Koninkrijk. Je hebt een adviserende rol en je onderhandelt zelfstandig met onze klanten én onze vaste pool van externe vervoerders.

Zodra de zending de deur uit is volg je de zending d.m.v. een Track & Trace systeem, je signaleert problemen of verstoringen en weet ze als geen ander op te lossen.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en het is de kunst aan jou om in te spelen op deze behoeften!

Jouw werkomgeving

In deze functie heb je regelmatig contact met klanten en vervoerders binnen Europa en maak je onderdeel uit van het planningsteam en rapporteer je direct aan de operations manager van de afdeling.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding in de logistiek en/of minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol en kennis van douanezaken. Denk hierbij aan kennis omtrent de actuele ontwikkelingen m.b.t. de Brexit. Je vindt het prettig om in een team te werken en samen resultaten te behalen.

Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en wanneer je daarnaast ook Frans of Spaans spreekt heb je een streepje voor. Wij werken met planningssysteem BluJay en jij hebt hier bij voorkeur ook al wat ervaring in opgedaan. Je herkent problemen tijdig en denkt mee over concrete en realistische oplossingen. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk.

Dit bieden wij


De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een bonusregeling.

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn. Daarnaast kun je na werktijd deelnemen aan de diverse personeelsactiviteiten die georganiseerd worden zoals een hardlooptraining, pubquiz en een zomerbarbecue.

Interesse??

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan snel en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Hans Hesen (Manager Continental Transport) via +31 77 327 5581