Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Heftruckchauffeur

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heftruckchauffeur

Functieomschrijving

In de functie van Heftruck chauffeur zorg je ervoor dat de juiste goederen naar de juiste plek worden verplaatst. Jij zorgt ervoor dat de producten op de pallets worden gezet en dat deze pallets dusdanig verpakt worden dat ze zo op transport kunnen.

Daarnaast vind jij het niet erg om zo nu en dan andere magazijnwerkzaamheden te doen.

Jouw werkomgeving

Je werkt op onze verschillende locaties, maar altijd in teamverband in een prettige, schone- en informele werkomgeving. De standaard dienst betreft een dagdienst van 08.00-17.00 uur en dit kan in de toekomst ook worden afgewisseld in een 2-ploegen dienst.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die accuraat te werk gaat en flexibel inzetbaar is. Zowel qua aard van de werkzaamheden, als qua tijd.

Als teamplayer pas je hier goed.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is gewenst.

Dit bieden wij


De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen en mogelijkheden tot opleidingen en cursussen.

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn.

Interesse??

Deze vacature wordt ingevuld door onze uitzendpartner Actief Werkt! Ben jij enthousiast over deze functie, solliciteer dan snel door jouw cv naar venlo@actiefwerkt.nlte e-mailen. We nodigen jou dan uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

Wil jij meer weten over deze vacature?

Bel ons dan via het telefoonnummer: +31 77 321 0033