Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: IT Support Engineer

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

IT Support Engineer

Functie omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, bewaken, beheren en optimaliseren van de hard- en software van de organisatie en het ondersteunen van de systeemgebruikers.

Jouw focus ligt op het helpen van gebruikers en doet dit middels het toepassen van de ITIL methodiek. Belangrijk hierin is dat je affiniteit hebt met business applicaties en je hier de link kunt leggen tussen praktische toepassingen en onze systemen.

Je ontzorgt de gebruikers door het maken van duidelijke instructies en bent verantwoordelijk voor het eerstelijns support.

Jouw persoonlijke inzet en stijl zijn bepalend voor het succes van deze functie. Middels jouw uitstekende communicatie skills help je de gebruikers en ben je in nauw contact met andere staf functies.

Jouw werkomgeving

In deze functie ben je onderdeel van het IT & Engineering team en rapporteer je direct aan de Operations Manager IT.

Dit ben jij

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en bent gedreven en ondernemend. Je weet je als geen ander te verplaatsen in de gebruiker, bent energiek, daadkrachtig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens heb je uitstekende communicatieve vaardigheden naast Nederlands, in het Engels en Duits.

Dit bieden wij

De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een bonusregeling.

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn. Daarnaast kun je na werktijd deelnemen aan de diverse personeelsactiviteiten die georganiseerd worden zoals een hardlooptraining, pubquiz en een zomerbarbecue.

Interesse??

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan snel via careers@seaconlogistics.comen stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Nick de Wit via +31 6 53816736 of per mail aan ndewit@seaconlogistics.com