Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleader VAS

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Maasbree

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Teamleader VAs

Jouw Werkdag

Als Teamleader VAS (Value Added Services) coördineer je logistieke werkzaamheden voor onze klant Brand Loyalty. BrandLoyalty verzorgt loyaliteits- en spaarprogramma’s voor de food retail over de gehele wereld.

In deze functie maak je personeelsplanningen en controleer je de aanwezigheid van personeel. Je geeft de medewerkers instructies m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden en de te behalen productiviteit en kwaliteitsnormen. Tevens sta je in nauw contact met de Customer Service afdeling m.b.t. nieuwe of gewijzigde opdrachten en geef je terugkoppeling aan de Proces Coördinatoren die de lijnen aansturen. Als team bespreek je regelmatig de voortgang en stuur je voortdurend op procesoptimalisatie. Je houdt toezicht op de naleving van veiligheids- en gedragsregels op de werkvloer. Daar waar mogelijk spring je bij en werk je mee.

Jouw werkomgeving

Samen met de Operations Supervisor en een collega Teamleader heb je de leiding over een groep van 50-70 logistieke medewerkers die in teams van 10-12 personen werken.

Elk team wordt aangestuurd door een Proces Coördinator. Gezamenlijk hebben jullie de verantwoordelijkheid over de coördinatie van de geplande werkzaamheden. Afhankelijk van de lopende programma’s kan er eventueel in ploegen gewerkt worden.

Dit ben jij

Je bent in staat om samen met je teamgenoten een grote, regelmatig wisselende groep medewerkers aan te sturen. Je werkt resultaatgericht en hebt inzicht in KPI’s ter bewaking van de kwaliteit en de productiviteit. Je ziet het als een uitdaging om medewerkers te motiveren en ze inzicht te geven in het proces en de performance. Je bent sterk in procesmatig denken en altijd op zoek naar verbeteringen. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van medewerkers, daagt ze uit, en geeft ze op een coachende manier feedback op hun performance. Bij voorkeur heb je een MBO-opleiding afgerond in de logistiek. Je spreekt Nederlands en Engels, daarnaast is Duits een pré.

Dit bieden wij

Je werkt in een dynamische werkomgeving waarbij de lijnen kort zijn. Initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon gewaardeerd en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vakantiedagen en mogelijkheden tot opleidingen en cursussen, een resultaatafhankelijke bonusregeling worden jaarlijks diverse personeelsactiviteiten georganiseerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn.

Interesse??

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien? Solliciteer dan snel en stuur je motivatie en CV mee.

Voor meer informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via +31 77 327 5507