Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verpleegkundige Molenpark in Heerlen

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Vacature Verpleegkundige mbo of hbo bij Molenpark

Werken binnen een kleinschalige laagbouw en mensgerichte huiselijke omgeving waar je maximale vrijheid krijgt voor het uitvoeren van je werk als Verpleegkundige? Dan is Molenpark in Heerlen je nieuwe werkplek.

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek bij Molenpark?

Binnen de locatie Molenpark wonen met name mensen met een vorm van dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben. De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Het werken binnen Molenpark in Heerlen

Het werken binnen Molenpark is nét even anders dan dat in de meeste verpleeghuizen. Hier werk je namelijk samen in en met een uitgebreid team met collega’s met verschillende opleidingsachtergronden en daarin heb jij als mbo-verpleegkundige een cruciale rol. In Molenpark kun je dan ook niet alleen doorgroeien in het verpleegkundig vak maar vooral ook leren welke specifieke zorg bewoners met een cognitieve stoornis nodig hebben. Hierbij staat vaak niet alleen de primaire verzorging voorop maar investeren we vooral in het herstel, welzijn en geluk van onze bewoners.

Omdat we het belangrijk vinden dat onze teams zo zelfstandig mogelijk kunnen en durven werken kun je je ook op het gebied van coachende vaardigheden sterk ontwikkelen. Als mbo-verpleegkundige werk je dan ook nauw samen met de Coördinator Zorg en Welzijn en samen zijn jullie de eerste verbinding tussen je team en je manager. Naast het coördineren en uitvoeren van het primaire zorgproces (voorbereiden en voorzitten van MDO’s, zorgdragen voor correcte dossiervorming, ondersteunen en begeleiden van collega’s in complexe situaties, tijdens boventallige dienst eerste aanspreekpunt zijn) krijg je alle vrijheid om met je team en het welzijn van onze bewoners aan de slag te gaan.

Dit alles zorgt ervoor dat je je ook op persoonlijk vlak verder kunt en mag ontwikkelen en alle ruimte krijgt om je talent te laten zien.

Wie ben jij

  • Jij hebt het gevoel voor het geven van één op één aandacht in jouw DNA.
  • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen.
  • Jij hebt affiniteit met een van de doelgroepen; psychogeriatrie (dementie), somatiek of revalidatie.
  • Jij beschikt over geduld en doorzettingsvermogen welke nodig zijn bij het afstemmen tussen de verschillende disciplines, verplegen, begeleiden en bij het coachen van het zorgteam.
  • Jij bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken.
  • Jij bent natuurlijk in het bezit van het diploma verpleegkundige op niveau 4 of Hbo niveau.
Waar kun je op rekenen?
  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar
  • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 45 cao VVT van € 2.858,27– € 3.848,27 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen
Wil jij gelijk solliciteren als Verpleegkundige bij Sevagram in Heerlen?

Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Molenpark? Dan ontmoeten wij jou graag!?Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de?solliciteerknop .?Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken,?of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar?06?28?49?59?39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Joze Huijnen vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.