Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Klantteams

Werkgever:Sns Bank Assurantien
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een passie voor retail en klantcontact en ben jij in staat onze strategie van transactie naar relatie in de dagelijkse praktijk waar te maken? Vind jij het een uitdaging om met jouw Klantteams deze transitie succesvol te realiseren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat je doelstellingen worden behaald? En weet je de stem van de klant te vertalen naar de ondersteunende afdelingen (hulpkantoor)? Voor de afdeling SNS Klantteams zijn we op zoek naar een

Manager Klantteams Venlo/ Weert / Roermond

Over de afdeling

De Klantteams vormen het hart van de SNS organisatie en richten zich met name op de consumenten en de klein zakelijke markt. Het Klantteam bedient de klant middels de diverse kanalen (telefonie, chat, 1-2’tje, winkel, etc). De totale organisatie bestaat uit ongeveer 200 winkels, verdeeld over plusminus 80 Klantteams. Door alle kanalen samen te brengen maakt het voor de klant niet meer uit welk kanaal hij kiest. Het resultaat is een optimale klantbeleving, onafhankelijk van de manier waarop de klant met SNS in contact is gekomen. Om deze ambitie waar te kunnen maken, zijn er diverse Klantteams (loondienst en franchise) verspreid over het land en een centraal Klantteam in Utrecht en Groningen. De klantcontacten worden lokaal afgehandeld waar dat kan en het centrale Klantteam zorgt voor de achtervang van de lokale Klantteams zodat de dienstverlening optimaal is voor onze klanten (bijvoorbeeld door drukte in de winkel). Daarnaast heeft de klant via de persoonlijk adviseur toegang tot een scala aan experts, zo wortelt de klantrelatie steeds dieper in de organisatie en wordt verder aan de relatie met de klant gebouwd.

Over de functie

Als manager Klantteam ben je verantwoordelijk voor de performance van het Klantteam. Je faciliteert en inspireert de medewerkers in het Klantteam om de resultaten zoals afgesproken in het jaarplan te realiseren (faciliterend leiderschap). Je bent samen met het team lokaal het gezicht van SNS en netwerken past echt bij jou. Je bent in denken en doen een voorbeeld voor je team en draagt actief de missie, visie en kernwaarden van SNS uit. Je weet proactief invulling te geven aan de beweging van transactie naar relatie. Je zorgt er samen met het team voor dat de dienstverlening en de resultaten van het team continue verbeteren en klantsignalen opgelost worden. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van alle klantcontacten die samenkomen in het Klantteam, je helpt het team om deze op een goede manier af te handelen zodat we een verrassende en betrouwbare dienstverlening waarmaken. Uiteraard heb je een passie voor klanten en klantcontact en beheers je ook de benodigde vakinhoudelijk kennis. Je blijft zelf ook actief klantcontact houden o.a. door persoonlijk adviseur te zijn in 1-2tje en bij te springen bij drukte of escalaties.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  • Succesvolle transitie van verkoopgebied naar Klantteam en beweging naar zelforganisatie;
  • Realisatie van jaarplan conform de gedeelde waarden;
  • De kwaliteit van de klantbediening (o.a. winkels, advies, telefonie, serviceprocessen);
  • Ontwikkeling van het team en de medewerkers.
Jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, een sterke, actieve netwerker, daadkrachtig en resultaatgericht, zowel intern als extern en weet te verbinden vanuit de relatie. Je weet als geen ander wat de klant belangrijk vindt en hoe we onze klant positief kunnen verrassen. Vanuit leiderschap weet je de kwaliteiten van je medewerkers in je Klantteam optimaal in te zetten en hen te motiveren in de weg naar zelforganisatie. Je bent in staat om vakkennis in een eenvoudige, begrijpelijke taal over te brengen. Herken jij je hierin? Dan maken we graag kennis met jou.

En verder:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van klantenservice en winkelorganisatie;
  • Business-to-business (B2B) en retailervaring (B2C);
  • Kennis en ervaring met klantbelang centraal;
  • Een integere instelling in de samenwerking met en naar klanten;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met de aansturing en ontwikkeling van medewerkers in een klantcontactomgeving;
  • Je beschikt over een ondernemende instelling;
  • Woonachtig in regio Venlo/ Weert / Roermond.
Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze functie? Klik op "Solliciteer" button en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Raymond Neilen, raymond.neilen@sns.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floortje Otten, Recruiter, 06-10986428